«Αποδυναμώνουν την άμυνα μας δίνοντας όπλα στον Ζελένσκι. Αυτή η κυβέρνηση είναι σαν την κυβέρνηση της χούντας του Ιωαννίδη, που πήρε το στρατό από την Κύπρο. Η Ελλάδα, εάν συμβεί κάτι, θα πάθει ότι και η Κύπρος το 1974» είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μιλώντας νωρίτερα σήμερα στον Focus Fm 103,6. μετά και τις νέες καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για φορτηγά με ουκρανικές πινακίδες «αδειάζουν» τις αποθήκες πυρομαχικών.

«Κινδυνεύει η Ελλάδα μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Βελόπουλος που έκρουσε κατά την διάρκεια της εκπομπής, τον κώδωνα του κινδύνου

Για δημοσιογραφική αλητεία έκανε λόγο σε άλλο σημείο με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κερκύρας για κάτι που όπως τόνισε, δεν έκανε ποτέ. Δηλαδή να διώξει παιδί με ειδικές ανάγκες.

“Αποδεικνύεται τι μίσος κρύβουν για την ορθοδοξία μας.

Το βίντεο που έχει ανέβει με το παιδάκι ΑΜΕΑ είναι από τον Εσπερινό εορτής Αγ.Σπυρίδωνος-Κέρκυρα. 11/12/2023. Ο ιερέας οδηγεί το παιδακι ΑΜΕΑ μαζί με το “παπαδάκι” προς αριστερα(βρίσκεται η εικόνα του Αγίου) και μετά από λίγο ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ το χέρι μητροπολίτη. Η στιγμή που έκοψαν είναι εκείνη η ιερή στιγμή που περνούν μπροστά από το μητροπολίτη μόνο οι παπάδες που θα… λειτουργήσουν… όπως λέγεται. Βρίζουν το μητροπολίτη γιατί αντιδρά στον γάμο ομοφυλοφίλων”.

Ακούστε εδώ όλη την εκπομπή του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου