“Ψήφισαν νόμο, χωρίς διάκριση της έννοιας τρομοκράτης και πλέον θα κατεβάζουν από το διαδίκτυο αναρτήσεις και βίντεο που δεν θα βολεύουν τη Νέα Δημοκρατία” τόνισε σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στον Focus Fm 103,6 .

“Νοθεία τρομοκρατία, βία, πλύση εγκεφάλου, έλεγχο του νου. έλεγχο των βίντεο και των ειδήσεων που ανεβάζουμε, αυτό θα κάνει η Νέα Δημοκρατία. Ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο”, πρόσθεσε.

Ο κύριος Βελόπουλος σημείωσε ότι η κυβέρνηση φέρνει άμεσα νομοσχέδιο με το οποίο θα δημιουργείται το πλαίσιο ώστε να μπλοκάρονται τα υποτιθέμενα fake news στο διαδίκτυο. Παράλληλα διέψευσε τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος σε σχετικές δηλώσεις του, υποστήριξε ότι η δράση είναι σε συνεργασία με την Ευρώπη.

“Ψέματα λέει, δεν υπάρχει Ευρώπη εδώ. Εμείς το κάνουμε, πρώτοι. Σας το είχα πει πριν μερικούς μήνες ότι έρχεται το τέλος του διαδικτύου στην Ελλάδα. Έρχεται δικτατορία. Η κυβέρνηση θα κάνει αυτόν τον ειδικό μηχανισμό, βραχίονας λέγεται, με πάτημα την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ποιο είναι το πάτημα τους; Ότι πλέον μπορούν να ερμηνεύουν κατά πως θέλουν τη λέξη ‘τρομοκρατία’ και ‘τρομοκράτης’ και ‘τρομοκρατώ’ και να κατεβάζουν άρθρα και βίντεο πλέον από το διαδίκτυο. Και αυτό το ψήφισε το ΠΑΣΟΚ η ΝΙΚΗ και η ΝΔ” συμπλήρωσε.

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου