Για νέα συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έκανε λόγο κατά τη διάρκεια εκπομπής του στον Focus FM 103,6 ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προχώρησε σε νέα αποκάλυψη σχετικά με τον πόλεμο της Ουκρανίας και εμπλοκή της χώρας μας. “Την Τετάρτη έρχεται μία κύρωση, μεταξύ Ελλάδος και Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως τη διάβασα πρωτόλεια την κύρωση είναι “φωτογραφία” για να στείλουμε στρατό στην Ουκρανία», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι την Τετάρτη θα εξεταστεί από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κύρωση μνημονίου συνεργασίας με το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο κ. Βελόπουλος: “Όπως διαβάσαμε την κύρωση, είναι πρωτόλειο ώστε να στείλουμε ειδικές δυνάμεις στην Ουκρανία, στρατό δηλαδή. Είναι τόσο οπορτουνιστής ο Έλληνας πρωθυπουργός που προκειμένου να πάει στην Ευρώπη, να αποδράσει από την Ελλάδα, δίνει ακόμα και ανθρώπινες ψυχές Ελλήνων στην Ουκρανία ενώ δεν έχουμε καμία σχέση”. Συμπλήρωσε λέγοντας: “Έρχεται λοιπόν η στιγμή να επαναλάβουμε το ίδιο βλακώδες λάθος που έκανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος, όταν έστειλε στρατό στην Κριμαία, έχουμε εμπλακεί δύο φορές, φάγαμε τα μούτρα μας δύο φορές και στέλνουμε και τρίτη. Ο πρωθυπουργός θα μας μπλέξει σε πόλεμο, σας το είπα. Στείλαμε όπλα στην Ουκρανία χωρίς να ερωτηθούν οι Έλληνες, δεν στείλαμε στη Κύπρο.”

Ακούστε όλα όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος: