Σφοδρή κριτική κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη άσκησε μέσω του Focus FM 103.6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού από το Νταβός της Ελβετίας.

«Ο πρωθυπουργός αφανίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ο ίδιος ομολόγησε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, ότι το 2022 πλήρωσε η Ελλάδα 7 δισεκατομμύρια ευρώ για φυσικό αέριο που έρχεται και από την Ρωσία, αντί να πληρώσει 1 δισεκατομμύριο εξαιτίας των κυρώσεων που επιβάλαμε. Δηλαδή έδωσαν οι Έλληνες 6 δις παραπάνω για το καπρίτσιο του Πρωθυπουργού. Και ποιοι κέρδισαν; Οι ολιγάρχες, το Αζερμπαϊτζάν και η Βουλγαρία. Όλοι κέρδισαν και η Ελλάδα έχασε» τόνισε.

Για το ζήτημα της ακρίβειας που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε ότι:

«Το πρόβλημα είναι η βιομηχανία τροφίμων. Tα σουπερ μάρκετ έχουν ένα κέρδος περίπου 5%,. Οι βιομηχανίες τροφίμων είναι που κερδίζουν και 50 και 70%, η υπερφορολόγηση και το αυξημένο κόστος παράγωγης είναι το πρόβλημα».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος προχώρησε ακόμη σε αποκαλύψεις για την greek mafia κάνοντας λόγο για επικοινωνιακού τύπου ενέργειες της κυβέρνησης με συλλήψεις «σεσημασμένων» και «ήδη φυλακισμένων».

Χαρακτήρισε “εκτός τόπου και χρόνου” τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος πρότεινε να διδάσκονται σε Ελληνικά σχολεία τα αλβανικά.

«Μήπως να εντάξουμε στα δημοτικά μας και τα σουαχίλι για να μη μας πούνε ξενοφοβικούς; Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει» ανέφερε.

Παρακολουθείστε όλη την εκπομπή εδώ: