«Σε μία κυβέρνηση που ο πρωθυπουργός λειτουργεί ως εν δυνάμει δικτάτορας, δεν ρωτάει κανέναν, αποφασίζει μόνος του, αποστρατικοποιεί μόνος του στα νησιά, στέλνει όπλα μόνος του, στέλνει χρήματα μόνος του χωρίς να ενημερώσει κανέναν, όλα να τα περιμένεις» τόνισε σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, σχολιάζοντας στον Focus Fm 103,6, το εάν ο πρωθυπουργός νομιμοποιείται να συζητά εθνικά θέματα κατ΄ιδίαν με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν.
Επιπλέον σημείωσε ότι, την ίδια ώρα που η Ελλάδα δεν προβλέπεται να αποκτήσει τα F 35 πριν το 2030, η Τουρκία ετοιμάζει 10 φρεγάτες, τις οποίες ναυπηγεί σε τρία διαφορετικά ναυπηγεία στη χώρα.

«Εμείς δεν μπορούμε να κατασκευάσουμε ως χώρα, ούτε ένα καραβάκι. Συμβαίνουν τραγικά πράγματα. τη μία Μπελαρά, την ακυρώσαμε τις κορβέτες της, ακυρώσαμε. Και αρχίζω και πιστεύω πλέον ότι η Ελλάδα απογυμνώνεται εξοπλιστικά για να είναι ο εύκολος στόχος των Τούρκων του Ερντογάν» τόνισε.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ξεκαθάρισε ότι αναφορικά με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών , ότι δεν υπάρχει επικύρωση χωρίς υιοθέτηση παιδιών.

«Είναι δικαίωμά μου ως Χριστιανός Ορθόδοξος και επιτρέψτε μου να είμαι χριστιανός. Η θρησκεία μου δεν το επιτρέπει. Αφήστε με στην ησυχία μου και αν τελικά θέλει η κυβέρνηση να νομοθετήσει, ας νομοθετήσει. Τώρα βέβαια το πίσω, για να δείτε πόσο φοβικός είναι ο Μητσοτάκης; Εδώ από την πρώτη στιγμή θέλει να φέρει τον νόμο, δεν θα τον φέρει ποτέ. Όπως δεν φέρνει τα πρωτόκολλα της συμφωνίας των Πρεσπών της προδοτικής συμφωνίας, γιατί ξέρει ότι κάποιοι βουλευτές του θα τον κάνουν μαύρο στην περίπτωση που θα πάει για ψηφοφορία το θέμα. Και άρον άρον τραβάει πίσω το θέμα».