Άστραψε και βρόντηξε ο Κυριάκος Βελόπουλος για το θέμα των αγροτών.

Μιλώντας σημερα στο OPEN TV, κατήγγειλε ότι ο πρωθυπουργός λέει μισές αλήθειες και απέφυγε να πει ευθέως, τι αποφάσισε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός.

«Γιατί δεν λέει ο Πρωθυπουργός στους αγρότες την αλήθεια. Στο Νταβός αποφασίστηκε ότι θα πρέπει να μειωθεί η αγροτική, κτηνοτροφική και αλιευτική οικονομία κατά 60% παγκοσμίως ως πρόσχημα την “προστασία του πλανήτη”. Αυτό σημαίνει ότι θα πεθάνουν από την πείνα οι αγρότες, θα τελεύσει ο πρωτογενής τομέας ενώ θα στρέψουν τον κόσμο στην εντομοφαγία… Για αυτό πρέπει να αντιδράσουμε όλοι».

Συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα, ο κ. Βελόπουλος τόνισε πως πρέπει να σταματήσουν οι εισαγωγές από την Τουρκία ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για το ακριβό ρεύμα και τα καύσιμα που πληρώνουν οι αγρότες, καθώς οι κυρώσεις που επέβαλλε στην Ρωσία, αύξησαν την τιμή του φυσικού αερίου, αφού το εισάγει η Ελλάδα πλέον πιο ακριβό από τρίτες χώρες. Πιο ακριβό φυσικό αέριο, πιο ακριβό ρεύμα και άρα πιο ακριβά προϊόντα.

«Θα είμαι στην Agrotica, είμαι δίπλα τους, από αγροτική οικογένεια προέρχομαι και εγώ» τόνισε
«Οι αγρότες πρέπει να πετάξουν από πάνω τους, τους κομματάρχες», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και συνέχισε λέγοντας ότι «Ο Πρωθυπουργός και η πολιτική της Ν.Δ. οδήγησαν σε αυτό το σημείο τους αγρότες. Να πάνε και να κλείσουν το Μαξίμου».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕIΣΤΕ ΕΔΩ: