Το θυμηθήκαμε διότι επι…Αντρικού του μεγάλου παραμυθά , «χτύπαγε» η τρομοκρατία όταν …στριμώχνονταν η πολιτική συγκυρία εις βάρος των τότε κυβερνήσεων του..

Αδιανόητη τροπή πήρε η έρευνα της αντιτρομοκρατικής καθώς δυο στελέχη του Στρατού έδιναν εκρηκτικά σε τρομοκράτες!

«Λαβράκι» έβγαλε η μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής που ξεκίνησε από το πρωί της Τρίτης (27/02) καθώς δυο στελέχη του Στρατού, πυροτεχνουργοί συγκεκριμένα, προμήθευαν τρομοκράτες με εκρηκτικές ύλες!

Σύμφωνα με την μέχρι τώρα έρευνα, οι δύο στρατιωτικοί φέρονται να είχαν ρόλο βοηθήσει με την προμήθεια εκρηκτικών υλών τους επτά κατηγορουμένους για συμμετοχή στην οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης», χωρίς ωστόσο άμεση συμμετοχή στην ίδια την οργάνωση.

Το φτιάξανε καλά το “έργο”. Προ γενικής απεργίας, τα ξεπουλημένα κανάλια, ανέλαβαν “εργολαβία” με την “τρομοκρατία” να ξεχάσουμε το μαζικό έγκλημα των Τεμπών. Βαρβάτος και “επαγγελματίας” ο σώγαμπρος Μιχάλης

Προ γενικής απεργίας, εφημερίδων που ήδη έχουν κλείσει και δεν μπορούν πια να γράψουν τίποτα, παρά μόνον να τα λένε οι παπαγάλοι στα ΜΜΕ των νταβάδων που τα παίρνουν από τον Μητσοτάκη και αναμόχλευσης Τεμπών λόγω του ενός έτους από το μαζικό έγκλημα, να οι τρομοκράτες… Και η ΕΥΠ άλλωστε είναι υπό αρχηγεία Μητσοτάκη. Τυχαία όλα αυτά. Και ο πατέρας του, ο γερο- βρυκόλακας τα έκανε αυτά, αλλά ερασιτεχνικά.
Τώρα είναι ο Μιχάλης, ο δυνατός. Ο βαρβάτος που τα κάνει επαγγελματικά σε συνέργεια με την Πρεσβεία όπως και το 2002.