Δεν προτίθεται να σατιρίσει τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Μάρκος Σεφερλής, όπως ξεκαθάρισε την Τετάρτη. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε: «Θα απογοητεύσω όσους περιμένουν να με δουν να τον σατιρίζω, γιατί έχει ξεκινήσει ο Κασσελάκης και κάνει εμένα».

Σχολιάζοντας τον Στέφανο Κασσελάκη ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε: «Στην επιθεώρηση συνήθως παίρνουμε ένα πρόσωπο στην επικαιρότητα, το μεγενθύνουμε ή παίρνουμε κάποιο στοιχείο του και βγάζουμε γέλιο. Εδώ είναι μεγεθυμένο από μόνο του όλο. Καθημερινά λέει πράγματα που νομίζω ότι το ένα είναι πιο άστοχο από το άλλο. Έτσι όπως το πάει, θα μου φάει τη θέση. Είναι κι όμορφος και γοητευτικός».
Και συνέχισε: «Νομίζω ότι γενικά όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί του. Πιστεύω ότι θα δώσει ψωμί, περιμένουμε όλοι να τον σατιρίσουμε. Θα απογοητεύσω όσους περιμένουν να με δουν να τον σατιρίζω, γιατί έχει ξεκινήσει ο Κασσελάκης και κάνει εμένα. Με αυτά που λέει, μόνο που δεν κάνει στο τέλος “καλό εε;”. Δεν τον προλαβαίνω».