Την Κυριακή επιλέγουμε Δήμαρχο 

Η προεκλογική αυλαία πέφτει και η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής καθώς με την ψήφο τους αποφασίζουν για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η παράταξη απευθυνόμενη σε όλους τους πολίτες ζητά την στήριξή τους και την στήριξη του Δημήτρη Παπαγεωργίου για το αξίωμα του δημάρχου.

Το μήνυμα του κ. Παπαγεωργίου μετέφερε –λόγω των περιορισμών στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα- ο Καθηγητής Χειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Βλάχος.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Σε λίγες ώρες η προεκλογική αυλαία πέφτει. Η παράταξή μας έδωσε μία προεκλογική μάχη με αξιοπρέπεια, εντιμότητα και συνέπεια στις αρχές και τις αξίες της.

Την Κυριακή επιλέγουμε δήμαρχο. Καθορίζουμε τη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου και ορίζουμε τις τύχες της πόλης για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Συγκρίνουμε πρόσωπα και  πολιτικές.

Η παράταξή μας είναι σαφής και συγκεκριμένη.

Δεν διεκδίκησε χρίσματα, δεν ζήτησε κομματικές στηρίξεις, δεν θέλησε να ρίξει γέφυρες με παράκεντρα.

Έμεινε προσηλωμένη στις αρχές της. Ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη. Στηρίζεται στους πολίτες και λογοδοτεί μόνο στους πολίτες.

Τέσσερα χρόνια δεν δημιούργησε φέουδα και δεν όρισε φεουδάρχες.

Τέσσερα χρόνια δεν βάφτισε την αδράνεια διαβούλευση.

Τέσσερα χρόνια παρήγαγε έργο σε όλη την έκταση του Δήμου.

Η παράταξή μας είχε την τόλμη να κάνει πρώτη την αυτοκριτική της. Να μιλήσει και όσα δεν κατάφερε όσο καλά θα ήθελε.

Δεν ωραιοποίησε το παρελθόν όπως κάνουν άλλοι ακόμη και σήμερα.

Την Κυριακή επιλέγουμε δήμαρχο.

Κρίνουμε τα πρόσωπα και συγκρίνουμε τις πολιτικές που εκπροσωπούν.

Η παράταξή μας απευθύνεται σε όλους τους πολίτες.

Ανεξάρτητα με την ψήφο της πρώτης Κυριακής.

Θέτει το ερώτημα που είναι και δίλημμα..

Θέλουμε το έργο που γίνεται να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί;

Θέλουμε να παραμείνουμε σε σταθερή τροχιά ώστε να ολοκληρωθεί η ανάπλαση στο Γιαννιώτικο Σαλόνι, να αποπερατωθεί το ιστορικό κτίριο του Πανεπιστημίου και να αποτελέσει ένα σύγχρονο δημαρχείο, να περάσει το στρατόπεδο Βελισσαρίου στην πόλη, να κάνουμε τα Γιάννενα κλιματικά ουδέτερη πόλη, υπόδειγμα στην Ευρώπη;

Θέλουμε έναν δήμο που θα υπηρετεί τους πολίτες με τις όποιες αδυναμίες και θα λογοδοτεί στους πολίτες ή μια δημοτική αρχή που θα άγεται και θα φέρεται από παράκεντρα;

Θέλουμε έναν δήμαρχο που στους λίγους μήνες που δοκιμάστηκε έδωσε δείγματα γραφής, αποτελεσματικότητας και εργατικότητας;

Αυτά είναι τα ερωτήματα πριν την κάλπη.

Η παράταξή μας έβαλε τις βάσεις για τα Γιάννενα της Νέας Εποχής.

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου και όλοι οι συνεργάτες του εγγυώνται τη συνέχεια και δεσμεύονται ότι θα τιμήσουν στο ακέραιο την ψήφο των πολιτών».