Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι με τον 50χρονο κρεοπώλη να βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών.

Φωτογραφία ντοκουμέντο που αποδεικνύει τα ψέματα που υποστήριξε ο κρεοπώλης αναφορικά με το δρομολόγιο που ακολούθησε τη μοιραία νύχτα καθώς στις 21:52 το αυτοκίνητο του 50χρόνου καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας να επιστρέφει στο σπίτι του. Ενώ ο Μπάμπης ήταν ήδη νεκρός κι ο ίδιος γυρνούσε από τα Λυόμενα Μεσολογγίου, μια περιοχή που όπως διαπίστωσαν αστυνομικοί, μένουν δύο φίλοι του.

Ο κρεοπώλης σταμάτησε σταμάτησε και παρέμεινε στα Λυόμενα για 11 λεπτά. Από την πρώτη στιγμή στην κατάθεση του αρνείται ότι βρέθηκε εκεί, ακόμα και όταν οι άντρες του Ανθρωποκτονιών του παρουσίασαν αδιάσειστα στοιχεία από κάμερες;

Όπως αναφέρει το Mega, συνολικά 11 κάμερες κατέγραψαν το τζιπ του κρεοπώλη τη νύχτα του εγκλήματος. Ο ίδιος υποστήριζε αρχικά ότι άφησε τον Μπάμπη στον κόμβο των ΤΕΙ στις 20:30 και επέστρεψε απευθείας στο σπίτι του. Η αλήθεια όμως ήταν πολύ διαφορετική.

Σύμφωνα με το Mega, όπως έδειξαν οι κάμερες, μετά τον οικισμό του Αγίου Θωμά και τον κόμβο των ΤΕΙ, ο 50χρονος συνέχισε προς την Ζεστή Μεσολογγίου. Έφτασε στον κόμβο της Ζεστής στην Ιόνια Οδό και κατευθύνθηκε προς την περιοχή των φωτοβολταϊκών.

Ο Μπάμπης δολοφονείται και ο 50χρονος κρεοπώλης παίρνει το δρόμο της επιστροφής για το Μεσολόγγι. Οι αντιφάσεις και τα ψέματα που λέει συνεχίζονται.

Ο 50χρονος υποστήριζε ότι αμέσως μετά τον κόμβο των ΤΕΙ, που όπως έλεγε άφησε τον Μπάμπη, κινήθηκε προς το σπίτι του. Οι κάμερες όμως έδειξαν πως μετά το σημείο της δολοφονίας του Μπάμπη, αρχικά κατευθύνθηκε προς το μίνι μάρκετ για να αγοράσει χαρτί υγείας και στη συνέχεια στην περιοχή των Λυομένων. Παρέμεινε εκεί για 11 λεπτά, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τα όσα έκανε.

O 50χρονος το επόμενο πρωί πήγε σε φίλο του, στην Ορεινή Ναυπακτία και αμέσως μετά άρχισε να δίνει καταθέσεις στην αστυνομία για την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Ακόμα οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν το κινητό του θύματος. Όπως φαίνεται, κάποιος ή κάποιοι φρόντισαν να το εξαφανίσουν μετά τη δολοφονία. Παρ’όλα αυτά οι αστυνομικοί, σε συνεργασία με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, έχουν καταφέρει να πάρουν στα χέρια τους μια σειρά από στοιχεία που αξιολογούνται.

H στιγμή που ο Μπάμπης επιβιβάζεται στο αμάξι του κρεοπώλη
Όπως αναφέρει ο Άλφα, φαίνεται ο Μπάμπης να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη, και σύμφωνα με τις Αρχές είναι η στιγμή που ο κρεοπώλης τον παίρνει από το σπίτι του για να πάει να τον σκοτώσει.

Στο πρώτο φωτογραφικό ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή, και συγκεκριμένα τα πρώτα δευτερόλεπτα που έχει επιβιβαστεί ο Μπάμπης Κούτσικος στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη. Είναι 20:33 όταν ο 31χρονος κυνηγός βρίσκεται στη γειτονιά του και μπαίνει στο όχημα του κρεοπώλη και από τότε εξαφανίζεται.

Σύμφωνα με τον δεύτερο και τρίτο στιγμιότυπου που δείνει ο Alpha στις 21:28 στην οδό Ναυπάκτου φαίνεται το αυτοκίνητο και η κατεύθυνση που επιλέγει. Ενώ πλησιάζει στο σπίτι του αντί να στρίψει δεξιά εκείνος επιλέγει να στρίψει αριστερά και να κατέβει προς τη θάλασσα και μετά όταν ανεβαίνει στρίβει δεξιά για να αγοράσει το χαρτί κουζίνας να κάνει τη φασίνα στο σπίτι.

karditsastakra