Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την επίθεση που δέχθηκε ένας 13χρονος από ανήλικους στην Καλλιθέα.

«Κατέβηκα από το φροντιστήριο και μου είπαν τι φέρνεις τον πατέρα σου, φέρτον τώρα να τον σκοτώσουμε. Είχα φοβηθεί πολύ», ανέφερε στο STAR ο 13χρονος.

«Πήγα να βγάλω το κινητό και πήγε να μου το πάρει ένας. Το άφησε και μου έριξε μπουνιά και μετά μου έριξε με το άλλο χέρι», συνέχισε.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του 13χρονου δήλωσε πως «του είπαν να τον πάνε κάπου απόμερα και τον χτύπησαν μέσα στον κόσμο. Του ζήτησαν 5 ευρώ για να μην τον χτυπήσουν. Τους τα έδωσε και μετά το είπε στον διευθυντή, κάλεσε τον πατέρα του μαθητή αυτού και του τα γύρισαν πίσω».

«Είχα κάνει άλλο κούρεμα και με βρίζανε και με βαράγανε. Με φτύνανε. Δεν ήξερα τι να κάνω, άλλαξα σχολείο», συνέχισε την εξιστόρηση για το μαρτύριο που ζούσε ο 13χρονος.

«Έρχεται και μου είπε να μιλήσουμε και μου έδωσε δυο σφαλιάρες. Με μάτωσε και έχω πρόβλημα στο αυτί. Άλλαξα σχολείο για τον λόγο αυτό. Μετά από αυτό μου ζητούσε 5 ευρώ για να μην με σκοτώσει. Είναι πολλοί αυτοί, εγώ είμαι ένας. Το σχολείο δεν είναι μέρος να παίζεις ξύλο», συνέχισε και πρόσθεσε «εγώ δεν σηκώνω χέρι», κατέληξε για τα όσα βίωνε.