
Η πρωτοφανής εσωκομματική κρίση για την Ελληνική Λύση ξέσπασε πριν από λίγα 24ωρα, όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος φέρεται να μην αρνήθηκε δημοσιεύματα που ενέπλεκαν τους συγκεκριμένους βουλευτές σε σενάρια… αποστασίας, μετά τις εκλογές, στην περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης από τη Ν.Δ.
Ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης, εξήγησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή του από την Ελληνική Λύση. Ο αποχωρήσας βουλευτής έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο με στόχο την πολιτική εξόντωση.
«Όχι μόνο προδότης, από χθες έγινα και πολιτικό σκουπίδι, ψεύτης και διεφθαρμένος. Ποιοι; Αυτοί οι άνθρωποι που κοροϊδεύουν και εμπαίζουν τον ελληνικό λαό;», είπε αρχικά και συνέχισε:
«Έρχεται το δημοσίευμα αυτό και η αντίδρασή του, αντί να το διαψεύσει – γιατί όταν με παρακαλάει από το 2019 να μπει στη Βουλή, όταν τρέχω για όλα, να είμαι δίπλα του και να τον υπερασπίζομαι – θυματοποιεί τον εαυτό του συνεχώς. Έμπαινε μπροστά για όλα, τον θεωρούσα φίλο μου κι αυτός έλεγε ότι ήταν φίλος μου», είπε.
«Εγώ δεν έχω μιλήσει με κανένα. Και μία καλημέρα με βουλευτές δεν θα την έχεις; Χθες ο Βελόπουλος με κατηγόρησε ότι έχω κάνει κονέ με την ΝΔ και γλείφω τον Βορίδη. Με αποκάλεσε τρανς ο Βελόπουλος», είπε.
Δείτε ολόκληρη την συνέντευξή του