Οι διεθνιστές λένε πως φταίει… η “κλιματική αλλαγή”! Ωστόσο υπάρχουν υπόνοιες για οργανωμένο σχέδιο.

Ο καπνός που πνέει από τις πυρκαγιές στον Καναδά έκανε τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον να καλυφθούν από καπνό, προκαλώντας μια απόκοσμη εικόνα.

It’s 2:04 PM in the middle of the day in Manhattan, New York #wildfires #smoke pic.twitter.com/7rrxqGswl1

— royalsoul (@RoyalSoul369) June 7, 2023

Μια έντονη ομίχλη κρεμόταν πάνω από τη Νέα Υόρκη, σκιάζοντας ορόσημα όπως το Άγαλμα της Ελευθερίας και τους πολλούς ουρανοξύστες της πόλης. Στην Ουάσιγκτον, ένα γκρι πέπλο κάλυπτε την πόλη.

Τι λένε οι διεθνιστές ότι προκάλεσε τις πυρκαγιές στον Καναδά;;;

Η επίσημη θέση είναι ότι για όλα φταίει… η κλιματική αλλαγή, ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών η ξηρασία στα δάση του Καναδά, δημιούργησε “κατάλληλες συνθήκες” για να ξεκινήσουν οι φωτιές, που μετά έπνιξαν στον καπνό πολλές πολιτείες των ΗΠΑ. Άρα, όπως λένε θα πρέπει η πράσινη ατζέντα και η πολιτική μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και αζώτου να προωθηθούν ακόμα ταχύτερα…

Μην ξεχνάμε αυτά που συμβαίνουν με τους αγρότες σε Ολλανδία και Γερμανία για παράδειγμα, που δεν τους επιτρέπεται να λιπάνουν σωστά τα χωράφια τους και που τους παίρνουν τα αγροκτήματα (δείτε ΕΔΩ) ή την προσπάθεια εισαγωγής των λεγόμενων “ηθικών” τροφίμων, με τεχνητά κρέατα και εναλλακτικές πηγές πρωτεϊνών, όπως τα έντομα (δείτε ΕΔΩ), ή τις προσπάθειες περιορισμού των μετακινήσεων και μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση. Ειδικά για την ηλεκτροκίνηση στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει αναφερθεί ότι μπορεί μεταξύ άλλων να “αξιοποιηθεί” δίνοντας τη δυνατότητα στην κεντρική εξουσία να σταματάει την κίνηση αυτών των οχημάτων κατά βούληση (δείτε ΕΔΩ)…

Τι είπε ο Γκουτέρες

ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ανάρτησε στο Twitter την παρακάτω δήλωση:

Στα κεντρικά γραφεία μας στη Νέα Υόρκη, μπορούμε να νιώσουμε τη χειροτέρευση της ποιότητας του αέρα καθώς καπνός από της φωτιές στον Καναδά κινείται νότια.

Με την παγκόσμια θερμοκρασία να ανεβαίνει, η ανάγκη για επείγουσα μείωση της πιθανότητας φωτιάς σε δάση είναι μεγάλης σημασίας.

Πρέπει να κάνουμε ειρήνη με τη φύση. Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε”

Ενδεικτική τις θέσεις που παίρνει το διεθνιστικό λόμπι για την αιτία των δασικών πυρκαγιών του Καναδά είναι και η δήλωση του δημοκρατικού γερουσιαστή της Νέας Υόρκης, Chuck Schumer στην αμερικανική Γερουσία. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Αυτές οι δασικές φωτιές του Καναδά δεν έχουν προηγούμενο και δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι η κλιματική αλλαγή συνεχίζει να κάνει αυτές τις καταστροφές χειρότερες. Η υψηλότερες θερμοκρασίες και οι ακραίες ξηρασίες σημαίνουν ότι οι φωτιές θα καίνε γρηγορότερα, με πιο υψηλές θερμοκρασίες και θα είναι σε μεγαλύτερο μέγεθος. Και η αύξηση της θερμοκρασίας γίνεται γρηγορότερα σε χώρες με μεγαλύτερο υψόμετρο. Τίποτα από αυτά δεν είναι σύμπτωση. Αυτός ο καπνός πάνω από τη Νέα Υόρκη και στα υπόλοιπα Νοτιανατολικά τμήματα είναι μια προειδοποίηση από τη φύση ότι έχουμε πολλά να κάνουμε για να αντιστρέψουμε την καταστροφή της κλιματικής αλλαγής.

Chuck Schumer:

“This smoke and fog over New York and the rest of the Northeast is a warning from nature that we have a lot of work to do to reverse the destruction of climate change.” pic.twitter.com/cd5yYl2Dmk— Citizen Free Press (@CitizenFreePres) June 7, 2023

Τα ανησυχητικά σενάρια ότι οι φωτιές στον Καναδά ήταν αποτέλεσμα τεραστίων διαστάσεων εμπρηστικού σχεδίου και ότι μπήκαν ταυτόχρονα

Κυκλοφορεί video στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φέρεται να δείχνει δορυφορική εικόνα του πώς μπήκαν οι φωτιές στον δυτικό και όχι μόνο Καναδά. Πολλοί είναι εκείνοι που προβληματίζονται από την εικόνα της ταυτόχρονης εμφάνισης πολλών διαφορετικών εστιών, σε τόσο μεγάλο κομμάτι της χώρας.

Δείτε το video, όπου σχολιάζει ένας χρήστης του twitter ότι είναι τρελό το γεγονός ότι όλες αυτές οι φωτιές μπήκαν ταυτόχρονα:

Who’d like to offer a theory as to how all of these fires just “spontaneously” began at the exact same time all across Canada?pic.twitter.com/o8X2NPi7Yz— SOVEREIGN BRAH 🇺🇸🏛️⚡️ (@sovereignbrah) June 8, 2023

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στο διαδίκτυο είναι και το ακόλουθο video, στο οποίο ακούγονται ένας άνδρας και μια γυναίκα να λένε ξανά και ξανά “το έστησαν”:

From British Columbia watching the fires get started with a helicopter.

It was a SETUP !!#Canadá #CanadaFires #wildfire #CanadaWildfires pic.twitter.com/VzYeD5DmMG— uzii (@uziihashmi_) June 8, 2023

(scr)