Να «ισοφαρίσει» την woke ατζέντα Κασσελάκη, επιχειρεί η ΝΔ, βγάζει μπροστά Γιατρομανωλάκη.

Την δική του άποψη για τις δηλώσεις Μπέου κατέθεσε ο πρ. υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, που έχει και αυτός στο παρελθόν κάνει «ακτιβισμό» υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας, χαρακτηριζοντάς τις «τρομακτικές» και συντασσόμενος με τον Στέφανο Κασσελάκη στην επιθυμία του για «δύο αγόρια» με παρένθετη μητέρα.

“Δεν τα λέει μόνος του, βρίσκει και τα λέει. Υπήρχαν χειροκροτήματα, υπήρχαν άνθρωποι που ικανοποιήθηκαν” αναφέρει ο κ. Γιατρομανωλάκης μιλώντας στο ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας πως όλα αυτά συμβαίνουν “σε μια πόλη που ακόμα δεν έχει πόσιμο νερό να πιει”.

Περιγράφοντας την στάση του Αχιλλέα Μπέου σημειώνει πως αυτό που κάνει είναι να “εκτροχιάζει τη πολιτική συζήτηση για να την πάει σε κάτι που θα ικανοποιήσει τα πλήθη, μιλώντας στα χαμηλότερά τους ένστικτα“. Παράλληλα, πρόσθεσε πως “δεν το κάνει μόνο με τα γκέι άτομα ο κ. Μπέος, είπε επίσης ότι οι δημοσιογράφοι φταίνε, οι δικηγόροι φταίνε κλπ”.

“Πρέπει να φύγουμε από αυτό το τοξικό πρώτυπο του ματσό άντρα ελληνάρα που επειδή χτυπά το τραπέζι στο χέρι ή φωνάζει δυνατότερα από τους άλλους θεωρεί πως έχει και δίκιο” επεσήμανε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία ο ίδιος και ο σύντροφός του να αποκτήσουν δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα.

Αφού ξεκαθάρισε ότι δεν εξισώνει σε καμία περίπτωση τις δύο πλευρές, σημείωσε πως “εάν τα έλεγα εγώ ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητούσε να με σταυρώσουν”. “Αυτό έχει εκτροχιάσει τη συζήτηση για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ και το θέμα παιδί” συνέχισε για να τονίσει ότι “δεν υπάρχει καμία μελέτη στον κόσμο που να λέει ότι τα παιδιά των γκέι γίνονται γκέι”.

karditsastakra