Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ξανά μετά την καταδίκη του σε 15ετή κάθειρξη ο 54χρονος, που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, δεν δίσταζε να της δείχνει βίντεο πορνογραφικού περιεχόμενου, ενώ την απειλούσε πως σε περίπτωση που αποκάλυπτε το παραμικρό, θα χώριζε τη μητέρα της, η οποία πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού, για κατάχρηση ανηλίκου και παρουσίαση πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα, ενώ τον αθώωσε για τις πράξεις του βιασμού και της ενδοοικογενειακής απειλής.

Η κατάθεση της ανήλικης
Η 15χρονη, σήμερα, κοπέλα είχε εκμυστηρευτεί τα όσα φρικτά βίωσε στους καθηγητές της, οι οποίοι με την σειρά τους ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ. Το παιδί, που εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγων, κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος πατριός την προσέγγιζε, αφού βεβαιωνόταν πως τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είχαν κοιμηθεί και στην συνέχεια τη βίαζε.

Απ΄την πλευρά του, ο 54χρονος στην απολογία του ομολόγησε ότι προέβη τέσσερις φορές στην σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης. «Στη φυλακή κατάλαβα το λάθος μου και πως έκανα κάτι κακό», ανέφερε, ζητώντας συγνώμη για τις πράξεις του, ενώ αρνήθηκε τα περί απειλών ότι θα χώριζε την μητέρα της.