Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με ανήλικη κοπέλα από το Μυλοπόταμο της Κρήτης, για την οποία κατηγορούνται 12 άτομα για βιασμό και για βιασμός της κοπέλας.

Από ότι φαίνεται όμως, πίσω από αυτή τη φρίκη βρίσκεται μια ακόμα τραγωδία! Οι γονείς της κοπέλας είναι χωρισμένοι, ενώ την επιμέλεια την είχε ο πατέρας της. Ο 50χρονος άνδρας στις 30 Ιανουαρίου του 2024 εξαφανίζεται από τον Μυλοπόταμο του Ρεθύμνου και την επόμενη ημέρα εκδίδεται missing alert.

Πέρασαν δύο 24ώρα και ο 50χρονος εντοπίστηκε από φίλους και συγγενείς του νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, με το οποίο είχε εξαφανιστεί. Το ασημί αγροτικό όχημα του πατέρα της 15χρονης ήταν σταθμευμένο σε μια απόμερη περιοχή του Μυλοποτάμου. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι το ασημί αγροτικό όχημα ήταν κλειδωμένο και τα παράθυρα του ερμητικά κλειστά. Εντός του οχήματος βρέθηκε μια φιάλη υγραερίου, η οποία ήταν ανοιχτή και ο 50χρονος χωρίς τις αισθήσεις του.

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, οι αστυνομικοί της ασφάλειας προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στις αίτιες που οδήγησαν, όπως όλα δείχνουν, στο απονενοημένο διάβημα τον πατέρα της κοπέλας.

Όσον αφορά στις έρευνες των αστυνομικών γύρω από την υπόθεση που τις τελευταίες ώρες συγκλονίζει το πανελλήνιο, η 15χρονη κοπέλα δεν φαίνεται να εκδίδονταν από τον Πακιστανό που έχει συλληφθεί και βρίσκεται ήδη στις φυλακές. Από την ηλικία των 12 ετών, το κοριτσάκι είχε πέσει θύμα διεστραμμένων ανδρών, οι οποίοι την εκμεταλλεύονταν και ασελγούσαν στο παιδικό της κορμί.

Από εδώ και στο εξής και βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί, οι 12 κατηγορούμενοι αναμένεται να κληθούν από τις δικαστικές αρχές, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις και να αποφασιστεί από τις δικαστικές αρχές εάν θα προφυλακιστούν ή όχι.