Το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να γίνεται μια χαμηλόφωνη συζήτηση σε διαδρόμους και πίσω από κλειστές κουρτίνες, σχετικά με το αύριο του κόμματος της ΝΔ, σε περίπτωση που το ποσοστό στις εκλογές είναι κάτω από 28% κάτι που θεωρείται αρκετά πιθανόν, όπως γράφει το edolio5.blogspot.com.

Για να καταλαβαίνετε, με βάση τα σημερινά δεδομένα, σε περίπτωση που στο άμεσο μέλλον και μετά από τυχόν εκλογικά αδιέξοδα τεθεί θέμα ηγεσίας στην στην Νέα Δημοκρατία, τουλάχιστον 10 θα είναι οι υποψήφιοι αρχηγοί. Στην πορεία βέβαια θα μείνουν 4 – 5 και οι υπόλοιποι “ηρωικώς” θα έχουν κολλήσει δίπλα σε αυτόν που θα έχουν κάνει την καλύτερη συμφωνία για το πολιτικό τους μέλλον. Τα ονόματα που ακούγονται ακουμπούν την σφαίρα της πολιτικής φαιδρότητας αλλά 2 – 3 από αυτούς έχουν καλλιεργήσει ήδη την επόμενη μέρα .

Ως υποψήφιοι αρχηγοί θέλουν όπως ακούγεται να είναι ο Βασιλάκης ο Κικίλιας (εδώ γελάμε) η Νίκη Κεραμέως (που φροντίζει να παίξει ρόλο έχοντας ήδη ενεργοποιήσει ισχυρά συστήματα) και φυσικά ο πανταχού παρόν Γεωργιάδης (έτσι για να ακούγεται).

Πάντως για μελλοντικοί αρχηγοί εκκολάπτονται μεταξύ άλλων και ο περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, () ο Υπ. Δημοσίων έργων και μεταφορών Κ. Καραμανλής (παρά τα περί αντιθέτου λεγόμενα) αλλά και ο Κωστής Χατζηδάκης που θέλουν να τον επιβάλουν 2 καναλάρχες.

Σύμφωνα πάντα με το edolio5.blogspot.com, φημολογείται ακόμη ότι ενδιαφέρον, για τον θώκο του αρχηγού της ΝΔ, έχει και ο Δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, με την αμέριστη βοήθεια της Μαμάς και πλούσιων φίλων αλλά και της εκκλησίας.