Σ.Σ : ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ “ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ”

Εξήγησε περαιτέρω ότι ο απόλυτος έλεγχος έρχεται όταν οι παγκοσμιοποιητές συνδέσουν τις ψηφιακές ταυτότητες των ανθρώπων με το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας
Καθώς οι διαμαρτυρίες των αγροτών μαίνονται σε όλη την Ευρώπη, ο Ολλανδός βουλευτής Rob Roos συνομίλησε με τον Del Bigtree του HighWire για να συζητήσουν για την απάτη με το κλίμα που προωθούν οι ριζοσπαστικές παγκοσμιοποιητικές ελίτ του δυτικού κόσμου για να αποκτήσουν περισσότερη εξουσία και έλεγχο.

“Αυτοί [οι ελίτ] πάνε ενάντια στις οικογενειακές αξίες. Πάνε ενάντια στις φυσικές τροφές. Πάνε ενάντια στην ελευθερία – γιατί αν πρέπει να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Είναι σχεδόν διπλάσια σε κόστος – και οι άνθρωποι δεν μπορούν να τα αγοράσουν – δεν πρόκειται για το αυτοκίνητο – πρόκειται για το ότι δεν μπορείς να πας πουθενά και πρέπει να εξαρτάσαι από τα μέσα μαζικής μεταφοράς”, εξήγησε ο Roos.

Είπε: “Πρόκειται επίσης για την ψηφιοποίηση – αυτό που βλέπουμε είναι η ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας – όλα αυτά αφορούν μια νέα μορφή κομμουνισμού”.

“Αν θέλετε να ελέγξετε τους ανθρώπους, πρέπει να ελέγξετε το CO2 – επειδή όλα όσα κάνουμε στη ζωή μας, αναπνέουμε, ταξιδεύουμε, τρώμε, και όλα όσα κάνουμε στη ζωή μας οδηγούν σε εκπομπές CO2. Και αν μπορείτε να ελέγξετε το CO2, μπορείτε να ελέγξετε τους ανθρώπους”, δήλωσε ο Roos.

Εξήγησε περαιτέρω ότι ο απόλυτος έλεγχος έρχεται όταν οι παγκοσμιοποιητές συνδέσουν τις ψηφιακές ταυτότητες των ανθρώπων με το ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας.

Ο Bigtree απάντησε: “Τόσο πολύ από αυτό [την κατάληψη της Δύσης από τους παγκοσμιοποιητές] επιταχύνθηκε πραγματικά κατά τη διάρκεια του Κόβιντ”. Επισήμανε ότι το WEF χαρακτήρισε την εποχή του Covid ως τη “Μεγάλη Επαναφορά”.

Σύμφωνα με το zerohedge.com, 1.600 επιστήμονες, μεταξύ των οποίων και δύο νομπελίστες, οι οποίοι δήλωσαν σε επιστολή τους: “Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα”. Αλλά υπό το πρόσχημα μιας επικείμενης κλιματικής καταστροφής, οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ, οι ΜΚΟ, οι κυβερνήσεις, οι πολιτικοί, οι μεγαλοεπιχειρήσεις και, φυσικά, τα κληροδοτημένα μέσα ενημέρωσης προωθούν τον φόβο για το κλίμα για να εγκαινιάσουν την επανεκκίνηση της κοινωνίας.

Η πιο κρίσιμη γραμμή που πρέπει να θυμάστε από τη συνέντευξη του Roos είναι η εξής: “Αν μπορείς να ελέγξεις το CO2, μπορείς να ελέγξεις τους ανθρώπους. “

pentapostagma