τότε που ήρθη κατά παγκόσμια πρωτοτυπία χορηγηθείσα δις αμνηστία, ψηφίστηκε η θηριώδης Δ συντακτική πράξη και παραβιάστηκε η μη αναδρομικότητα του Νόμου εν παραλλλω με την αποστέρηση του φυσικού Δικαστή για τους πρωτεργάτες της 21ης Απριλίου..Δείτε την ανάλυση απ το banking News και θα καταλάβετε..

Tzafnews.gr

 Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που κατασκεύασε νόμο για ένα άνθρωπο τον Κασιδιάρη… αυτά ούτε στην Σενεγάλη.

Ο Φρέντι Μπελέρη δήμαρχος Χειμάρας Αλβανίας, είναι φυλακισμένος καθώς διώκεται από το αλβανικό καθεστώς. 
Ο Μπελέρη είχε συλληφθεί και πριν πολλά χρόνια για διακίνηση όπλων ήταν κακούργημα αλλά με διάφορες μεθοδεύσεις… διασώθηκε. 
Δεν παύει όμως να είναι λαοφιλής στην Χειμάρα. 
Η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε για ψηφοθηρικούς λόγους να αξιοποιήσει τον Μπελέρη και να τον εντάξει στο ευρωψηφοδέλτιο. 

Ο Μπελέρης λοιπόν έχει ποινικό μητρώο αλλά με ρεαλιστικά κριτήρια διώκεται πολιτικά από το σάπιο σύστημα της αμερικανόφιλης Αλβανίας…
Υπάρχει όμως και μια άλλη περίπτωση όπου συνεχίζεται μια πολιτική δίωξη εις βάρος πολιτικού ο οποίος παραμένει στην φυλακή όπως ο Μπελέρη και αναφερόμαστε στον Ηλία Κασιδιάρη. 

ADVERTISEMENT

Ο Κασιδιάρης πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, πρώην Βουλευτής και Πρόεδρος του εθνικού κόμματος Έλληνες επανήλθε στο προσκήνιο επειδή λόγω της στήριξης που έδωσε το κόμμα Σπαρτιάτες μπήκαν στην Βουλή. 
Ο Βασίλης Στίγκας ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών και κάποιοι άλλοι βουλευτές εν συνεχεία ατίμασαν τον Ηλία Κασιδιάρη, ως συνήθως η αχαριστία είναι και ελληνικό φαινόμενο… 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης εδώ και μήνες δεν έχει καμία σχέση με τους Σπαρτιάτες και οι γελοιότητες της ΝΔ να εισηγηθεί ώστε οι Σπαρτιάτες να μην μπορούν να κατέβουν στις ευρωεκλογές… δεν ενοχλεί καθόλου τον Κασιδιάρη… αντιθέτως τον ικανοποιεί κατά μια έννοια.  
Ούτως ή άλλως οι Σπαρτιάτες πούλησαν τον Κασιδιάρη. 
Οπότε οι τσάμπα μαγκιές της ΝΔ με τις πλάτες της δικαιοσύνης δεν έχουν καμία βαρύτητα… 
Όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Ελλάδα κατασκεύασε φωτογραφικό νόμο που απαγορεύει στον Κασιδιάρη που έχει καταδικαστεί μόνο πρωτόδικα, να μην μπορεί να κατέλθει σε εκλογικές αναμετρήσεις. 
Ο Κασιδιάρης διώκεται πολιτικά, ο Βελόπουλος π.χ. μπορεί να εμφανίζεται σκληρός στην αντιπολίτευση αλλά είναι ντιλαδόρος. 
Ο Κασιδιάρης όμως είναι μη προβλέψιμος. 
Με εντολή του υπουργείου δικαιοσύνης του απαγορεύουν ακόμη και τις νόμιμες εξόδους από τις φυλακές. 
Του απαγορεύουν να μιλάει πολιτικά ή να στηρίζει κάποιο κόμμα, όποιο στηρίζει το εκλογοδικείο ή το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου το κόβει… 
Ο Μπελέρη είναι στην φυλακή κατηγορείται για αδικήματα από την Αλβανία αλλά στην Ελλάδα επικαλέστηκαν το τεκμήριο της αθωότητας, ο Μπελέρη έχει τεκμήριο αθωότητας και… επειδή παίζει επικοινωνιακά η ΝΔ τον τοποθέτησε στο ευρωψηφοδέλτιο. 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται σε απόλυτα παρόμοια κατάσταση με όρους δικαστικούς – νομικούς αλλά δεν διαθέτει το τεκμήριο της αθωότητας. 
Οπότε η Ουκρανική δημοκρατία της Ελλάδος ή αλβανική δημοκρατία της Ελλάδος χέρι χέρι όχι με τον Καρατζαφέρη αλλά με την σαπισμένη δικαιοσύνη… έχουν καταδικάσει στο πυρ το εξώτερον τον Κασιδιάρη… 
Θα είναι ο μόνος πολιτικός κρατούμενος που δεν θα τύχει καμίας ευνοϊκής μεταχείρισης εν τω μεταξύ σε λίγο οι καταδικασμένοι για τρομοκρατία θα αποφυλακίζονται. 
Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που κατασκεύασε νόμο για ένα άνθρωπο τον Κασιδιάρη… αυτά ούτε στην Σενεγάλη. 

www.bankingnews.gr