Μνήμη χρυσόψαρου φαίνεται να έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός, αφού δέχτηκε μετά χαράς να φωτογραφηθεί με Τουρκάλα δημοσιογράφο, που μόλις πριν ένα χρόνο είχε προχωρήσει σε επίθεση κατά της χώρας μας!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με κάτι τέτοια θέλει να εμπεδωθεί το… καλό κλίμα που διατείνεται ότι κυριαρχεί στις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία και ας μας δουλεύουν ψιλό γαζί οι γείτονες.

Η δημοσιογράφος είναι η Χαντέ Φιράτ, η οποία μόλις πέρυσι έκανε επίθεση στην Ελλάδα από το CNN Turk και καλούσε τους συμπατριώτες της να μην επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά και να μην ενισχύουν τον ελληνικό τουρισμό!

Χθες σε μια άκρως προπαγανδιστική κίνηση έσπευσε να βγάλει σέλφι στο Βίλνιους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Την συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσίευσε σήμερα -για τους ευνόητους λόγους- η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, θεωρώντας μας σίγουρα μεγάλα χαϊβάνια!

Υπενθυμίζουμε ότι η ίδια δημοσιογράφος, το βράδυ της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2016 είχε συνδεθεί με τον Ερντογάν μέσα facetime και καλούσε τον κόσμο να βγει στους δρόμους!