Του Προφήτη

Πρώτα πρέπει να ξεχωρίσουμε τους εχθρούς από τους φίλους. Αλάνθαστος Μάο.

Όταν σε επαινεί ο εχθρός σου, ψάξε να βρεις το λάθος σου. Αλάνθαστος Λένιν.

“Η πόλις εάλω”, θριαμβολογεί ώσπερ νέος Μωάμεθ Πορθητής το ρητά κατά την προσωπική κρίση του Αλέξη Κούγια “σίχαμα της ελληνικής κοινωνίας” [1], που κατά δημόσια ομολογία του διέθετε το κορμί του σε εύπορους κυρίους για 500 ευρώ τη βραδιά [2].

Αποδεικνύοντας με την ιστορικά εφιαλτική διατύπωση ότι η δήθεν επιθυμία για “ισότητα” απλώς κρύβει την λύσσα για επιβολή του αφύσικου στο φυσιολογικό.

“Ο στόχος επετεύχθη” δηλώνει με οίηση και βγάζοντας selfies με τους γενίτσαρους ο σύγχρονος Πορθητής της ελληνικής κοινωνίας.

Αν όμως ο Τούρκος μας κατέσφαξε για λογαριασμό του φύλου του, ο σημερινός κοινωνικός ολετήρας, επιβεβαιώνοντας ότι πάντοτε τα φρούρια αλώνονται έσωθεν, μας καταστρέφει για λογαριασμό των ουδέποτε φίλων Δυτικών, σε ένα νέο τους 1204.

“Ο Μητσοτάκης πολεμά την Ορθοδοξία – και νικά!” πανηγυρίζουν οι Times.

Αυτό ήταν το διακύβευμα.

Αυτός και μόνον ο τίτλος αρκεί για την ερμηνεία της σπουδής και των κινήτρων. Οι ξένοι σε αντίθεση με τον εγχώριο δημόσιο λόγο, ο οποίος μετά το 1974 και την ιδεολογικοπολιτική ηγεμονία της ευρείας Αριστεράς ψευδολογεί αντεθνικά, ακριβολογούν όταν υπερασπίζονται τα ζωτικά εθνικά τους συμφέροντα – και τους πράκτορές τους.

Η εξάλειψη της Ορθοδοξίας στον ελληνικό χώρο, ώστε να μην λειτουργεί ως παράγων επιρροής της ομοδόξου Ρωσίας, υπήρξε ο σταθερός στόχος των Αγγλοσαξόνων από την Απελευθέρωση κι εντεύθεν. Διαχρονικά η λύσσα για την “προτεσταντοποίησή” μας φτιασιδώθηκε στην εσωτερική πολιτική ορολογία με τη λέξη “εκσυγχρονισμός”.

Δολοφόνησαν και εξανδραπόδισαν εθνικούς μας ταγούς προκειμένου να το επιτύχουν, πατρονάρισαν εκείνους που πιστοί τους διαχρονικά μας εγκλωβίζουν άνευ προϋποθέσεων, ανταλλαγμάτων και εθνικών ωφελημάτων στην “σωστή πλευρά της ιστορίας”.

Τον τελευταίο μισόν αιώνα μια Ελλάς – Προμηθεύς υπομένει να της τρώει το συκώτι το αμερικανικό γεωστρατηγικό συμφέρον – όρνεο, όπερ να μην συγκρουστεί επ’ ουδενί με την Τουρκία, διότι θα καταρρεύσει η ΝΑ Πτέρυγα του ΝΑΤΟ και ακολούθως όλη η Συμμαχία, καθώς τί είδους συμμαχία είν’ αυτή που δυο της μέλη πολεμούν.

Απεμπολώντας κάθε αμιγές εθνικό συμφέρον, εγκαταλείποντας ως “κειμένη μακράν”, υπόδουλη στον υπαρξιακό μας εχθρό την μαρτυρική Κύπρο, το μοναδικό έτερο ελληνικό κράτος, υποχωρούσα διαρκώς και ατάκτως, από τη Βέρνη, τα Ίμια, τη Μαδρίτη και το casus belli, ως το τουρκολιβυκό “μνημόνιο” και την μειοδοτική -έως προδοτική…- Διακήρυξη των Αθηνών που καταπατήθηκε από τον Τούρκο πριν καν το μελάνι της στεγνώσει.

Όμως μετά την σοβιετική κατάρρευση, σε διπλή εθνοκτόνο μέγγενη, έτερο αμερικανογερμανικό όρνεο μας κατατρώγει πλέον και την καρδιά.

Οι Αμερικανοί επιδιώκοντας την κατάλυση της Ρωσίας ως ενιαίο κράτος και την λεηλασία του φυσικού της πλούτου, κατά την ενδελεχώς διακηρυγμένη στόχευση Μπρζεζίνσκι στην “Μεγάλη Σκακιέρα”, επιχειρούν να εκδιώξουν την Ρωσία από τα Βαλκάνια. Οι Γερμανοί, να τα καταστήσουν οικονομική αποικία.

Κοινός για τούτα τόπος, ο στραγγαλισμός της Ελλάδος ώστε να εγκαταλείψει τα ιστορικά της πάσης φύσεως δικαιώματα στα Βαλκάνια καθώς και η εκρίζωση της Ορθοδοξίας.

Ιστορία, σύμβολα, όνομα και γλώσσα χαρίζονται σ’ έναν πληθυσμιακό συρφετό βουλγαροσλάβων- γύφτων-αλβανών.

“Και τί πειράζει αν πάρουν οι Σκοπιανοί τον Ήλιο της Βεργίνας;” λένε οι Αμερικανοί, αποκαλύπτει πρωτοσέλιδα η “Εστία”. Ουδείς εκ των πνευματικών ταγών ασχολείται. Φερ’ ειπείν, ο επιφανής συνταγματολόγος κ. Αλιβιζάτος, ο σεβάσμιος ιστοριοπλόκος κ. Βερέμης που με ιλαρότητα εξιστορούσε πως “ο Καραϊσκάκης την έφαγε στα καλαμπαλίκια!”, έστω η ανθοδέσμη εθνοαμυντόρων του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Στενάζει ο ηρωικός παπασταυρωμένος Φρέντυ Μπελέρης στην φυλακή των σκυλιών, εγκαταλελειμμένος από την επίσημη ελληνική πολιτεία, όπως έναν αιώνα και η μαρτυρική μας μειονότητα, την οποία οι Βρετανοί εμπόδισαν τον Ναπολέοντα Ζέρβα να απελευθερώσει τον Σεπτέμβριο του 1944 όταν κινήθηκε προς τα εκεί με τον σκοπό αυτόν, που έπρεπε μετά το 1990 να έχει τουλάχιστον καθεστώς αυτονομίας.

Γιατί πρέπει ο έτερος ιστορικά εθνικός εχθρός, η μισελληνική ως το μεδούλι ρυπαρή Αλβανία, η Κολομβία των Βαλκανίων, σε μια συνολική επιδίωξη αντιρωσικών Βαλκανίων να αποτελέσει σταθερό πόλο Δυτικής επιρροής.

Αλλά εάν το Προμηθεϊκό ήπαρ αναγεννιόταν, δεν συμβαίνει το ίδιο με τα εθνικά μας σπλάχνα που κατατρώγει το γεωπολιτικό συμφέρον της Δύσης.

Ενώ τελευταία μας ακρωτηριάζουν και τα χέρια, επιβάλλοντας εν τοις πράγμασι αποστρατιωτικοποίηση των νήσων και αφήνοντάς τα έτσι εύκολη λεία στον Τούρκο ο οποίος οργανώνει στο Ανατολικό Αιγαίο επανάληψη της Κυπριακής Εισβολής, αρπάζοντας με υπογραφή Μητσοτάκη σχεδόν όλους τους εξοπλισμούς και τα πυρομαχικά μας για την μη χώρα Ουκρανία.

Ένα λοιπόν ακόμα επεισόδιο στην λυσσαλέα προώθηση των πρωτίστως Αμερικανικών συμφερόντων στα Βαλκάνια είναι ο πόλεμος στην Ορθοδοξία.

Για τον οποίο θερμώς χειροκροτήθηκε ο Μητσοτάκης στην Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου, ετέρα αψευδής απόδειξη. Κι αν δεν είχε μεσολαβήσει ο θάνατος του Ναβάλνυ, ακόμα θα απολάμβανε τα πρωτοσέλιδα του εγκάθετου Δυτικού Τύπου, Guardian, NY Times και τα συναφή της γκλομπαλιστικής προπαγάνδας.

Η επιβίωση του Ελληνισμού ως Γένος επετεύχθη χάρις στο τρίπτυχο “Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια”. Και σε έναν αμνημόνευτο παράγοντα, την άτυπη ευγονική.

Είμαστε οι ανυπότακτοι που δεν τουρκέψαμε σαν τον Ερντογάν και τον μισό ελληνικό πληθυσμό της Μ. Ασίας. Πατριάρχης Φώτιος :”Έλληνες είμαστε στο γένος, Ρωμαίους εαυτούς ονομάζουμε και αληθώς το κάνουμε• από τη Νέα Ρώμη πήραμε αυτή την παρωνυμία”.

Αυτό που τώρα επιχειρούν είναι να εξαλείψουν την ετερόφυλη οικογένεια ως το υγιές κύτταρο της εθνικής αναπαραγωγής :
“Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς!” κοάζουν τα βδελύγματα.

Μετά τις ευρωεκλογές (ίσως και πριν…) έρχεται η ψήφιση των σκοπιανών μνημονίων και το “άνοιγμα ενός διαλόγου”, για τον διαχωρισμό Κράτους και Εκκλησίας. “Βελούδινα” κι αθόρυβα, όπως αθόρυβα η εντιμοτάτη θαμών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ Κυρία Κεραμέως κατήργησε τον Εορτασμό των Τριών Ιεραρχών στα δημόσια σχολεία, για να καταργηθεί από φέτος και στα ιδιωτικά. Συνεργούντος σε όλα του Αναξίου Λιάπη, κομμουνιστή, υποψηφίου – εκλεκτού του Σημίτη, τον οποίο ζοφερή εθνική μοίρα διατηρεί προκαθήμενο. Πάει και η Θρησκεία.

Οπότε, ακολούθως, και με το αποκορύφωμα του παγκοσμίου πνευματικού επιτεύγματος, την Ελληνική Γλώσσα, σε αποδρομή από τον ίδιο της τον τόπο γεννήσεως και επιβιώσεως επί έξι χιλιετίες, Πατρίδα όμαιμος, ομόθρησκος, ομόγλωσσος, ομόδοξος και ομότροπος δεν υφίσταται.

Απομένει ένα εμετικό φυλετικό σύμφυρμα σε έναν γεωπολιτικά πολύτιμο χώρο για Αμερικανούς και δευτερευόντως Γερμανούς, στον οποίο θα ερίζουν για τμήματα και επιμέρους εκμεταλλεύσεις υπεργολάβοι τους Τούρκοι, Αλβανοί, Ιταλοί, Σκοπιανοί, Βούλγαροι, όλοι οι γύρωθεν ιστορικοί εχθροί.

Κι όποιος έχει “καταπιεί” το αφήγημα ότι η Δύση δεν θα επιτρέψει στους Τούρκους να πατήσουν σε αμφότερες τις ακτές του Αιγαίου, πλανάται πλάνην οικτράν ιστορικά έωλος. Επί πέντε αιώνες, από τον 15ο έως τον 20ο, η Δύση μονίμως υπονομεύοντας τον Ελληνισμό, είτε ως Βυζάντιο είτε ως διαρκώς εξεγειρόμενο υπόδουλο, τους ανεχόταν και τους υποστήριζε.

Ενώ και μετά μας προκάλεσε την ανείπωτη Μικρασιατική Καταστροφή, σέρνοντας μας με ατζέντη τον Βενιζέλο, κατά ιστορική σειρά, στην εγκατάλειψη της Βορείου Ηπείρου, στον Εθνικό Διχασμό, στην περιπέτεια της Ουκρανίας, στην βίαιη βενιζελική δικτατορία 1916-1920, στην απαγόρευση να βαδίσουμε προς την Μάνα Κωνσταντινούπολη, στην απόβαση χωρίς εγγυήσεις στην Σμύρνη, στην πορεία προς την Άγκυρα για να εκβιάσει τον Κεμάλ ώστε να της δώσει τα πετρέλαια της Μοσούλης.

Με επιστέγασμα, την μανιασμένη κραυγή του Τσώρτσιλ στην Βρετανική Βουλή “Ούτε μια σφαίρα στους Έλληνες!”. Την επιβολή εγκαταλείψεως της Ανατολικής Θράκης μας. Το σφυροκόπημα των δυστυχών που πάσχιζαν, “συνωστιζόμενοι”…, να πιαστούν στα πλοία σωτηρίας. Και την εν ψυχρώ δολοφονία των αθώων με δικαστικό πραξικόπημα.

Δεν γράφω φιλορωσικά ξεχνώντας ποιον στοχεύουν οι S-400 που έδωσαν στην Τουρκία, δεν λησμονώ την λίστα των δεινών που μας προκάλεσε η Ρωσία ούτε όμως την Συνθήκη της Αδριανουπόλεως.

Δεν γράφω αντιδυτικά, απλώς και να μην θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπήρξε, η ιστορική πραγματικότητα, πρώτον, επιβεβαιώνει πανηγυρικώς την φημολογούμενη κατευθυντήρια οδηγία του Κίσσινγκερ για τον Ελληνισμό:

“Πρέπει να πλήξουμε την γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μάς“.

Και δεύτερον, αποδεικνύει περίτρανα άλλη μια του κυνική καταγραφή : “Το να είσαι εχθρός της Αμερικής μπορεί να είναι επικίνδυνο, αλλά το να είσαι φίλος μπορεί να είναι θανατηφόρο“.

Γράφω ανάδελφα.

Όχι για να διαπιστώσω, άλλος ένας. Αλλά για να καταδείξω.

Ότι ο Μητσοτάκης είναι ο εχθρός. Τελεία.

Ότι αυτοί που ψήφισαν το τερατούργημα είναι εχθροί. Τελεία.

Ο Ευάγγελος Αβέρωφ ιστορικά άφησε την απάντηση για την τύχη του αρνιού που φεύγει απ’ το μαντρί.

Δεν διαφώτισε όμως για το τί συμβαίνει όταν ο λύκος μπαίνει καμαρωτά στο μαντρί. Θα απαντήσω εγώ με την σοφία του προπάππου μου : “Ερμα μαντριά – λυκς γιμάτα”

Έρημα μαντριά, λύκους γεμάτα. Ορφανεμένο από τσοπάνη, ερημωμένο από χλευασμούς, διώξεις, συκοφαντίες και βίαιες καταστολές το εθνικόφρον μαντρί γέμισε λύκους.

Η ΝΔ δεν υπήρξε παρά ένα ιδεολογικοπολιτικά ψευδεπίγραφο σχήμα εκλογικού “μαντρώματος” των εθνικοφρόνων, που σήμερα έχει απογειωθεί ως όχημα κοινωνικοπολιτικής ανελίξεως για καιροσκόπους, μαοϊκούς, κνίτες, απάτριδες, άθεους, γκλομπαλιστές, σοροσάλιαγκες, κύναιδους (=αιδώς των κυνών), κλέφτες, πασόκους, όπως και για κάποιους για τους οποίους ισχύει πως ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων.

Όλοι τους, με κορόϊδο τον άδολο συντηρητικό-δεξιό-εθνικόφρονα ψηφοφόρο. Από τον οποίο αντλούν την ισχύ για να τον αφανίσουν οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά και εν τέλει εθνικά. Και του το λένε κατάμουτρα!

Όσοι αγαλλιάσθε να βλέπετε τον κ. Σκέρτσο να σας εκπροσωπεί ανεμίζοντας ένα κουρελόχαρτο με τον χάρτη της Ανωμάλου Διεθνούς – όπου, ως Δύση είπε, ανήκουμε.

Όσοι σφόδρα επιθυμείτε την κ. Αγαπηδάκη στα υπουργικά έδρανα.

Όσοι διακαή έχετε πόθο να στείλετε τον κ. Τσιόδρα στην Ευρωβουλή.

Όσοι φλέγεσθε από την εσωτερική παρόρμηση να χειροκροτήσετε, καθώς η επίσημη ΝΔ, τον κ. Μπιμπίλα μεταφέροντα και στο Εθνικό Κοινοβούλιο την συγκλονιστική του ερμηνεία ως αιμοδιψής Φουρτουνάτσης, πλέον ως λάτρης της αρχαίας, κλασσικής γλυπτικής.

Όλοι σας, κατά λάθος βρίσκεστε εδώ και με διαβάζετε.

Όσοι για να τιμωρήσουν την ΝΔ σκέπτονται να μην πάνε να ψηφίσουν, “θύμωσε ο αγάς κι έκοψε τους αδένες του”, να βάλουν μια λεκάνη νερό και να βρέξουν το πρόσωπό τους.

Όσοι αντιστοίχως (για να τιμωρήσουν την ΝΔ) σκέπτονται να ψηφίσουν τον μπολσεβίκο Κουτσούμπα, να βάλουν το κεφάλι τους μέσα στην λεκάνη και να το βγάλουν από το νερό μετά τις Ευρωεκλογές.

Αυτό ακριβώς θέλει ο Μητσοτάκης, οι διαμαρτυρόμενοι είτε να απέχουν από τις εκλογές είτε να ψηφίσουν Αριστερά, αρκεί να μην υπάρξει εκλογική ενίσχυση στα δεξιά της ΝΔ.

Σε όσους ιστορικά έχουν συνδεθεί συναισθηματικά με την ΝΔ δεν θα πω “να ζήσετε, να την θυμάστε”. Γιατί ούτε μεταλλάχθηκε ούτε πέθανε. Χειρότερα, έγινε ζόμπι που αφήνει νεκροζώντανο και ό,τι αγκαλιάζει κι αν την ξαναψηφίσετε θα ζήσετε σε νεκρή πατρίδα.

Για να λυτρώσετε την νεανική σας αγάπη και να λυτρωθείτε, ώστε να πάμε γι’ άλλα, γιατί ο έρωτας με έρωτα περνάει, η θεραπεία είναι μόνο ό,τι για τα ζόμπι, παλούκι καρφωμένο στην (εκλογική) καρδιά.

Κουνάω το δάχτυλο; Ίσως… Από απόγνωση. Και οργή. Πόση ακόμα κοροϊδία θα ανεχτεί απ’ το Σημιταριό ο δεξιός ψηφοφόρος;
Γιατί σε κορόϊδεψαν μία; Ντροπή τους. Σε κορόϊδεψαν δυο (και άλλες δυο και δυο κι οχτώ δεκάξι); Ντροπή σου.

Έχω βαρεθεί να διαβάζω διαπιστώσεις, αναλύσεις, παραιτήσεις και μελαγχολίες μπροστά στο 41% και στους γκαλοπιτζήδες.

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα όσο δεν τα δεχόμαστε ως τέτοια.

Ανακαλώ και σε παραλληλισμό μεταφέρω ένα συγκλονιστικό περιστατικό.

Πριν χρόνια, σε δημόσιο νοσοκομείο της Δυτικής Πελοποννήσου ήταν Διευθυντής του Χειρουργικού ένας κορυφαίος ως επιστήμων και εξαίρετος ως άνθρωπος, χειρουργός. Ένα χάραμα εφημερίας έφεραν έναν βαρύτατα τραυματισμένο από τροχαίο. Κυριολεκτικά ξεκοιλιασμένο, με έντερα και σπλάχνα χυμένα έξω. Ο χειρουργός κοιμόταν. Τον ξύπνησαν. Βρήκε έξω από το χειρουργείο την ομάδα του, παρόλο έμπειρη, εμφανώς αποκαρδιωμένη για την προοπτική σωτηρίας του πολυτραυματία.

Τους έβαλε τις φωνές :

“Τί κάθεστε μωρέ; Πάμε μέσα να διεκδικήσουμε τον άνθρωπο απ’ τον Θεό!”

Και τον έσωσε!

Ταπεινά εμπρός στο μεγαλείο εκείνου του σύγχρονου Ιπποκράτη, με όση δύναμη έχει η φωνή μου : Πάμε να διεκδικήσουμε την πατρίδα απ’ τον Άθεο!

Είμαστε η μοναδική εξαίρεση παγκοσμίως, παντού πολιτικά πορεύονται δεξιά, εμείς αριστερά. Σαν εκείνον στο ανέκδοτο που οδηγούσε σε λάθος ρεύμα κι έλεγε ακούγοντας στο ράδιο ότι ένας πηγαίνει ανάποδα “Τί ένας, χιλιάδες!”.

Η παγκοσμιοποίηση γλυστρά στην αποπαγκοσμιοποίηση, επενδύσεις μεταφέρονται ξανά στις μητροπόλεις, ο οικονομικός εθνικισμός φέρνει πάλι τον πολιτικό εθνικισμό που μισούν οι γκλομπαλιστές. Τα ανοιχτά σύνορα διαλύουν τις κοινωνίες και τον τρόπο ζωής των ιθαγενών. Και τα δεξιά κόμματα παντού σαρώνουν. Θα δολοφονούσαν τον Τραμπ αλλά θα γίνει εμφύλιος, κι εκεί οι δεξιοί έχουν όπλα. Πασχίζουν να τον δολοφονήσουν οικονομικά και δικαστικά, όπως τους Έξι.

Κι εμείς παρακολουθούμε τον Μητσοτάκη με “Δόγμα Σοκ” να “σπιντάρει” από το “Great Reset” στο “Great Acceleration”, στην μεγάλη επιτάχυνση που θα δημιουργήσει τετελεσμένα για την ατζέντα της liberal left ελίτ, εν όψει ουκρανικής ήττας, κραχ Ευρωεκλογών και Τραμπ.

Η ιστορική συγκυρία μάς θέτει αδήριτα και συγκεκριμένα καθήκοντα.

Πρώτον, η ΝΔ στις Ευρωεκλογές πρέπει να πάρει κάτω από 30%, ευκταία 25%.

Δεύτερον, ο χώρος δεξιά της ΝΔ πρέπει να πάρει πάνω από 20%, ευκταία 25%.

Τρίτον, από τον χώρο αυτόν οφείλει να αναδειχθεί μια μείζων δύναμη με ποσοστό που τείνει στο 15%.

Γιατί, τέταρτον, οι Ευρωεκλογές πρέπει να γίνουν το εφαλτήριο για την δημιουργία ενός ισχυρού δεξιού κομματικού πόλου εξουσίας, που σαρώνοντας την ΝΔ ως δεξιό του φερετζέ θα εξωθήσει τον Μητσοτάκη στην πραγματική του ιδεολογικοπολιτική θέση αριστερά του Κέντρου, Νεοφιλελέ και Πολιτισμικό Μαρξιστή.

Σήμερα και τα τέσσερα φαντάζουν ουτοπικά.
Αλλά θυμηθείτε τον Δούκα που “πέταξε” από το 14% στο 56% με τον γόνο να “κολλά” στο 44%.

Θυμηθείτε ότι το κάναμε στους Μητσοτάκηδες τον Νοέμβριο του 2009. Στην καθημερινή σας ζωή, στα πλαίσια της λειτουργίας σας, γράψτε, μιλήστε, στείλτε μηνύματα, προγκάρετε, τρολάρετε – το 95% είναι κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων, δεν το λένε όλοι. Το Viber μου κατακλύζεται από ανέκδοτα, βίντεο, εικόνες που διακωμωδούν τον ομοφυλόφιλο γάμο. Και όχι μόνον από δεξιούς αποστολείς.

Κάντε προπαγάνδα. Δημιουργήστε κλίμα!
Γιατί αν δεν τους τελειώσουμε θα μας τελειώσουν.
Ο Μητσοτάκης έχει ορίσει τον εχθρό του – είμαστε εμείς.

Και πάνω απ’ όλα θυμηθείτε τον αθάνατο Ηράκλειτο :
Ό,τι έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα!

Πάμε να τσακίσουμε τον Μητσοτάκη!

Πάμε να τον βυθίσουμε σε μια τρικυμία της Ευρωκάλπης!

[1] – https://www.protothema.gr/greece/article/1467433/vallianatos-rotise-kaneis-ta-paidia-tou-kougia-an-ton-ithelan-gia-patera-kougias-na-parakalaei-na-min-sunadithoume/

[2] – http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/356052/imoun-sunodos-andron-gia-500-euro-ti-vradia/