Καταστροφές στο Βόλο απο την κακοκαιρία. Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο πατέρας του 42χρονου πατέρα ενός παιδιού που αγνοείται από χθες, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης στον Βόλο, μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel από τη Μαγνησία, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, ζήτησε βοήθεια για να βρεθεί ο γιος του.

Ειδικότερα, μιλώντας σε τοπικό μέσο, το μόνο που ζητάει είναι η συνδρομή των τοπικών Αρχών προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του σώματος του γιου του.

“Προσπάθησε να σώσει το παιδί του έξω. Και δεν πρόλαβε να σώσει τον εαυτό του. Δεν ψάχνουν σήμερα. Χθες μας βοήθησαν και έψαχναν. Τώρα ψάχνουμε εμείς, όλο μας το σόι μέσα στα ποτάμια να βρούμε κάτι. Αν δεν έρθει η ΕΜΑΚ να βοηθήσει δε θα βρεθεί, τώρα που το νερό έπεσε.

Είναι ειδικοί. Μόλις πέφτει η βροχή πηγαίνουμε εμείς και μπορεί να γίνει και κανένα ατύχημα. Δεν βρίσκουμε κανέναν να μας βοηθήσει. Θεωρείται ακόμα αγνοούμενος. Ήταν τόσο ορμητικά τα νερά που το τζιπ το έκανε σμπαράλια. Παρακαλώ το Λιμεναρχείο να ψάξει και στη θάλασσα, στην εκβολή του χειμάρρου Κραυσίδωνα.

Να βγάλουν δύο σκάφη να ψάξουν μήπως τον βρούμε. Να βρούμε το παιδί μας, να βρούνε τα παιδιά τον πατέρα τους να τον αγκαλιάσουμε” λέει χαρακτηριστικά.