Ένα άγριο έγκλημα χθες στα Πατήσια, όταν ένας 35χρονος Αμερικανοκουβανός δολοφόνησε με μαχαίρι τον 27χρονο επίσης Κουβανό σύντροφό του.

Στη συνέχεια ο δράστης αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο μαχαίρι.

Οι φωνές του θύματος προκάλεσαν αναστάτωση στη γειτονιά.

«Δύο κοπέλες βγήκαν έξω φώναζαν βοήθεια και η γυναίκα μου εκείνη την ώρα έβγαινε από την πολυκατοικία και βλέπει ένα παλικάρι και του λέει πήγαινε μέσα να δεις τι γίνεται μήπως είναι κάποιος άρρωστος και βλέπει τον έναν να έχει τον άλλον κάτω και να τον μαχαιρώνει» λέει αυτόπτης μάρτυρας στο Mega.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο άνδρες ήταν ζευγάρι και είχαν παντρευτεί πριν λίγα χρόνια στην Αμερική. Δεν είχαν απασχολήσει τη γειτονιά με καβγάδες ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν έμεναν μαζί γιατί είχαν προστριβές, καθώς ο δράστης έκανε πολλά ταξίδια και ο 27χρονος δεν ήθελε να τον ακολουθήσει.

Δύο κοπέλες που μένουν στην ίδια πολυκατοικία άκουσαν τις φωνές και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. «Επειδή είμαι νοσηλεύτρια δουλεύω σε νοσοκομείο ήταν ένα παλικάρι κάτω και του λέω τρέξε μήπως θέλουν βοήθεια και μπήκε και μου λέει είναι μαχαιρωμένοι εκεί μέσα» περιγράφει η μία.

Οι Αρχές αποδίδουν το άγριο έγκλημα σε ερωτική αντιζηλία. Ο 35χρονος δράστης μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ βαριά τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό.