Δεν είναι πια μακρινό σενάριο!
Ο πρώην πράκτορας της DGSE (Γενική Διεύθυνση Εξωτερικής Ασφάλειας), Pierre Martinet, ο οποίος υπηρετούσε σε μια εξειδικευμένη γαλλική υπηρεσία πληροφοριών, εξέδωσε μια ανατριχιαστική προειδοποίηση για την επικείμενη ισλαμική απειλή για την Ευρώπη σε μια συνέντευξη στο podcast των Les Bâtisseurs .

Ο Martinet, βετεράνος του 3ου Συντάγματος Αλεξιπτωτιστών Πεζικού Πεζικού (3e RPIMA), προβλέπει ένα τρομακτικό μέλλον όπου η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει τον πλήρη εξισλαμισμό μέσα στα επόμενα 50-70 χρόνια.

Το τμήμα της συνέντευξης που παρουσιάζεται παρακάτω αποκαλύπτει την βαθιά ιδεολογική απειλή που θέτει το Ισλάμ, ιδιαίτερα τον ρόλο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, στην πρώτη γραμμή για τον ανησυχητικό μετασχηματισμό της Ευρώπης.

Στην συνέντευξή του, ο Pierre Martinet τονίζει ότι η ισλαμική απειλή που αντιμετωπίζει η Ευρώπη εκτείνεται πέρα ​​από βίαιες ενέργειες, όπως τρομοκρατικές επιθέσεις και δραστηριότητες ένοπλων ισλαμικών ομάδων όπως η Αλ Κάιντα. Αν και αυτές οι ενέργειες είναι αναμφίβολα ανησυχητικές, ο Martinet υποστηρίζει ότι αντιπροσωπεύουν μόνο την κορυφή του παγόβουνου.

Σύμφωνα με τον Martinet, η πιο σημαντική και αποτελεσματική πτυχή αυτής της απειλής είναι η ιδεολογική συνιστώσα. Υποστηρίζει ότι οι θρησκευτικές απαιτήσεις της καθημερινής ζωής, καθοδηγούμενες από ισλαμικές ιδεολογίες, διαβρώνουν αργά τα θεμέλια των ευρωπαϊκών κοινωνιών. Κατά την άποψή του, αυτή η ιδεολογική δύναμη είναι πιο ισχυρή από την βία ή την εξωτερική χρηματοδότηση.

Ο Martinet επισημαίνει ότι αυτή η ιδεολογική πρόκληση είναι ιδιαίτερα τρομερή επειδή στοχεύει τις κοσμικές αξίες που στηρίζουν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Προειδοποιεί ότι το σχέδιο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας για τον εξισλαμισμό της Ευρώπης βρίσκεται ήδη σε καλό δρόμο και αυτός ο μετασχηματισμός είναι μια μακροπρόθεσμη προσπάθεια. Αν και ο Martinet αναγνωρίζει ότι μπορεί να μην ζήσει για να δει την ΠΛΗΡΗ έκταση αυτής της μεταμόρφωσης, πιστεύει ότι θα εκδηλωθεί μέσα στα επόμενα 50 με 70 χρόνια. Τα σημάδια βέβαια θα φανούν πολύ νωρίτερα και θα καταστήσουν τους Ευρωπαίους τρομακτική μειοψηφία!

Παρακολουθήστε το βίντεο για να κατανοήσετε σε βάθος αυτήν την ανησυχητική πρόβλεψη και την επείγουσα απειλή που την εγείρει.

Δείτε το βίντεο:

photo freepik/el.gr