Συνοδεία αστυνομικών κυκλοφορεί ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Την αποκάλυψη έκανε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Βασίλης Χιώτης. Σύμφωνα με ό,τι αποκάλυψε, μόνο για τον κ. Κασσελάκη έχουν διατεθεί τρεις Αστυνομικοί και ένα υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. ενώ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, «έχει ζητήσει και τρεις Αστυνομικούς για τον σύντροφό του», τονίζοντας πως το αίτημα για την παροχή αστυνομικής δύναμης το έκανε στις 29 Αυγούστου, την ημέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που συμβαίνει αυτό, αν δηλαδή η αστυνομική συνοδεία δόθηκε επειδή κινδυνεύει ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ή ως επιχειρηματίας.

Πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας επιβεβαιώνουν ότι στον Στέφανο Κασσελάκη έχει πράγματι διατεθεί για προστασία δύναμη τριών Αστυνομικών.

Ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης, στο βίντεο των 4:21 λεπτών στο οποίο ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, είχε πει πως τα «προνόμια για λίγους και εκλεκτούς τέλος, διαφάνεια παντού, τομές σε υγεία, παιδεία, εργασία, δικαιοσύνη, διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας, κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας στον στρατό».

karditsastakra