Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υγειονομικών ενάντια στο νομοσχέδιο για την δευτεροβάθμια περίθαλψη στο υπουργείο Υγείας, Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Τότε προς τι όλος αυτός ο πανικός 3 χρόνια με τους εγκλεισμούς και τα εμβόλια;;;;

Έχοντας τεστάρει πλέον τον βαθμό αδράνειας των λαών, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και διάφοροι “ειδικοί” άρχισαν να “παπαγαλίζουν” τον…διαβόητο κίνδυνο να ξεσπάσει μία νέα, ακόμα πιο θανατηφόρα πανδημία.

Αρκεί μόνο να θυμίσουμε τη λίστα με τις πιθανές πανδημίες που έχει ετοιμάσει ο ΠΟΥ, προειδοποιώντας την ανθρωπότητα για το αναπόφευκτο.

Στο ίδιο μήκος κύματος ίσως η πιο γνωστή εν Ελλάδι κορωνοειδικός, που επί τρία χρόνια δεν λείπει από κανένα τηλεοπτικό πάνελ, Ματίνα Παγώνη, έκρουσε το καμπανάκι για τη “νέα πανδημία”.

Ταυτόχρονα ομολόγησε -με το χαμόγελο στο στόμα!!- πως ο covid «δεν ήταν τίποτα», χαρακτηρίζοντάς τον ως «ήπια κατάσταση»!!!

«Θα προέρχεται από ζώα όπως η προηγούμενη».

Λόγια που προφανώς δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση την φρενίτιδα που επικράτησε στην χώρα μας κατά την προηγούμενη τριετία με τα περιοριστικά μέτρα και την κατατρομοκράτηση του κόσμου.

Ακούστε τι δήλωσε:

(eurokinissi photo)