Οι τηλέ-ειδικοί ξανάρχονται…

Ξεκίνησε εκ νέου ο εκφοβιστικός λόγος στην Ελλάδα σε σχέση με τις πανδημίες!!!

Μετά τα χθεσινά ρεπορτάζ που θύμισαν μέρες «σκληρής» ρητορικής κορωνοϊού, οι τηλέ-ειδικοί ξεκίνησαν να μιλούν για την νέα πανδημία και την νόσο Χ!

Μετά την Ματίνα Παγώνη, ο αναπληρωτής καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης, ξεκίνησε να προετοιμάζει την κοινή γνώμη. Είπε πως η «νόσος Χ, είναι μία άγνωστη νόσος, η οποία μπορεί να προκαλέσει πανδημία, ενώ μπορεί να είναι ιός, βακτήριο ή μύκητας».

Είπε πως «στην παρούσα φάση πρόκειται για ένα υποθετικό σενάριο, καθώς στην κυριολεξία, δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά πότε θα μας χτυπήσει την πόρτα, όπως πραγματικά δεν γνωρίζουμε πότε θα χτυπήσει ένα επόμενος σεισμός».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η νόσος αυτή, «είναι θανατηφόρα κατά 70% σε σύγκριση με τον COVID-19, ο καθηγητής αναφέρει ότι το 70% δεν είναι ένα φοβερά μεγάλο νούμερο και δεν πρέπει να μας ανησυχεί».

Ωστόσο, επανέλαβε αυτό που λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο οποίος, σύμφωνα με ΜΜΕ, ετοιμάζει σχέδιο ελέγχου ακόμα και της κτηνοτροφικής παραγωγής, πως δηλαδή όλες οι επιδημίες προέρχονται από ζώα, επομένως και η νόσος Χ θα είναι μία μολυσματική ζωονόσος ασθένεια.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το φερόμενο σχέδιο ελέγχου των πάντων με αφορμή τις πανδημίες!

Σε σχέση με το σημείο, από το οποίο θα προέλθει η νόσος Χ, ο κ. Μαγιορκίνης τονίζει ότι η Αφρική, η Κίνα αλλά και η Νότια Αμερική, αποτελούν τα σημεία εκείνα του πλανήτη που ενοχοποιούνται και που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει από εκεί η νέα πανδημία.

el.gr