Προθεσμία να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ως την Παρασκευή, ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης στη Σαλαμίνα ο οποίος έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά χωρίς να πει καμία κουβέντα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Μάλιστα, δεν υπάρχει δικηγόρος που να θέλει να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Ο 71χρονος, που έχει ήδη ομολογήσει ότι σχεδίασε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου στη Σαλαμίνα, οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια Πειραιά.

Σύμφωνα με τα όσα έχει ομολογήσει ο ίδιος στους αστυνομικούς είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία της 43χρονης από τη στιγμή που βεβαιώθηκε ότι η γυναίκα είχε γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Με απόλυτη ψυχραιμία πήρε μια καραμπίνα και πυροβόλησε πίσω από την κλειστή πόρτα την άτυχη 43χρονη, μόλις έφυγε από το σπίτι το ανήλικο παιδί της.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς σκότωσε την 43χρονη γυναίκα λόγω ερωτικής αντιζηλίας. «Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Στην ερώτηση γιατί δεν επέλεξε να την αφήσει αντί να κάνει φόνο, ο άνδρας απάντησε «γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει; Πώς μου το έκανε αυτό;», προσθέτοντας πως ένιωσε προδομένος από τις πράξεις της.