Πέρασαν χειροπέδες στον Ν.Ο.Ε. – Είχε καλύψει τις κλεμμένες αποσκευές με σακούλες σκουπιδιών

Νέα εμπλοκή με τον «Νόμο» είχε γνωστός ράπερ. Συγκεκριμένα, εχθές το απόγευμα συνελήφθη ο ράπερ Ν.Ο.Ε. στο αεροδρόμιο, όπου εργάζεται, για απόπειρα κλοπής αποσκευών. Ο νεαρός «συνελήφθη» από τις κάμερες του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος να βάζει μέσα σε ένα καρότσι δύο βαλίτσες επιβατών και στη συνέχεια να προσπαθεί να τις καλύψει με μια σακούλα σκουπιδιών.

Όμως δεν είχε υπολογίσει τα «μάτια» που τον έβλεπαν και έτσι συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας αεροδρομίου. Στην κατοχή του βρέθηκαν 0,2 γραμμάρια κάνναβης.

Ποιος είναι ο ράπερ Ν.Ο.Ε.
Ο Ν.Ο.Ε., κατά κόσμον Βασίλης Στρατής, ήταν ιδιαίτερα ενεργός στην ελληνική ραπ σκηνή έως και το 2019 όταν αποφάσισε να απομακρυνθεί για λίγο αλλάζοντας τρόπο ζωής.

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, είχε στραφεί «στην άσκηση, τη χορτοφαγία, τη νηφαλιότητα και τον διαλογισμό».

Έκτοτε οι μουσικές του κυκλοφορίες και οι εμφανίσεις ήταν περιορισμένες ενώ τον Φεβρουάριο του 2021 επέστρεψε με έναν διαφορετικό ρόλο καθώς ανακοίνωσε στο κοινό του ότι πρόκειται να ιδρύσει… κόμμα.