Λιγότερο από δύο μήνες αφότου ισχυρίστηκε ότι το Πεντάγωνο κρύβει στοιχεία για εξωγήινα διαστημόπλοια από το Κογκρέσο, ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών Ντέιβιντ Γκρους κατέθεσε ενόρκως ενώπιον μιας υποεπιτροπής επίβλεψης της αμερικανικής Βουλής για την εθνική ασφάλεια για να επεκτείνει τους τολμηρούς ισχυρισμούς του!

Η ακρόαση στην Ουάσιγκτον είναι ιστορική καθώς σηματοδοτεί ξεκάθαρα ότι οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι είναι πιο ανοιχτοί από ποτέ στο να συζητήσουν την πιθανότητα ότι οι εξωγήινοι είναι αληθινοί. Θέλουν πράγματι να εμφανίσουν… εξωγήινους ή θα χρησιμοποιήσουν απλά το αφήγημα της «εξωγήινης απειλής» για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να επιβάλλουν αυτά που θέλουν αλλά και να καλύψουν άλλα θέματα;;; (ΕΔΩ τι πραγματικά ισχύει).

Ο Γκρους πάντως πέταξε υπερβόμβα λέγοντας πως οι ΗΠΑ ανέσυραν πιλότους που δεν ήταν άνθρωποι από πεσμένα άγνωστα σκάφη!

Από την πλευρά του, ο πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού David Fravor ανέφερε πως μοιάζει ένα UFO, κατά την διάρκεια μιας πτήσης το 2004. Έκανε λόγο για απίστευτη τεχνολογία και για σκάφος που θα ήθελε να πιλοτάρει!!!

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις δεν μένουν εκεί, καθώς ακόμα ένας πιλότος κατέθεσε!
Ο πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού Ράιαν Γκρέιβς δήλωσε, μεταξύ άλλων. πως η εμφάνιση άγνωστων αντικειμένων ήταν ρουτίνα, αλλά κανείς δεν μιλούσε:
«Το όνομά μου είναι Ryan Fob’s Graves και, είμαι πρώην πιλότος F-18 με μια δεκαετία υπηρεσίας στο Ναυτικό των ΗΠΑ

Είμαι εδώ για να εκφράσω τις ανησυχίες περισσότερων από 30 εμπορικών πληρωμάτων αεροσκαφών και, στρατιωτικών βετεράνων που έχουν εκμυστηρευτεί παρόμοιες συναντήσεις μαζί μου.

Σήμερα, θα ήθελα να επισημάνω τρία κρίσιμα ζητήματα που απαιτούν τη δράση μας.

Καθώς συνεδριάζουμε εδώ, τα UAP (μη αναγνωρισμένο εναέριο φαινόμενο) βρίσκονται στον εναέριο χώρο μας, αλλά δεν έχουν αναφερθεί καθόλου. Αυτές οι θεάσεις δεν είναι σπάνιες ή μεμονωμένες. Είναι ρουτίνας. Το στρατιωτικό πλήρωμα και, οι εμπορικοί πιλότοι, – εκπαιδευμένοι παρατηρητές των οποίων η ζωή εξαρτάται από την ακριβήταυτοποίηση, γίνονται συχνά μάρτυρες αυτών των φαινομένων.

Το στίγμα που συνδέεται με το UAP είναι πραγματικό, ισχυρό και προκαλεί την Εθνική Ασφάλεια. Φιμώνει τους εμπορικούς πιλότους που φοβούνται τις επαγγελματικές επιπτώσεις, αποθαρρύνει τους μάρτυρες και επιδεινώνεται από πρόσφατους κυβερνητικούς ισχυρισμούς που αμφισβητούν την αξιοπιστία των καταθέσεων αυτόπτων μαρτύρων.

Μέρη της κυβέρνησής μας γνωρίζουν περισσότερα για τα UAP, από όσα αφήνουν (να γνωρίζουμε).

Το 2014 ήμουν πιλότος “foxtrot” στην F-18 μοίρα επίθεσης μαχητικών του Ναυτικού 11. –τους «Red Rippers»! Και ήμουν σταθμευμένος στο “NAS Oceana” στην Ακτή της Virginia.

Αφού έγιναν αναβαθμίσεις στα συστήματα ραντάρ των Jets μας, αρχίσαμε να εντοπίζουμε άγνωστα αντικείμενα που λειτουργούσαν στον εναέριο χώρο μας.

Tο αντικείμενο περιγράφεται ως σκούρο γκρι ή, “Mαύρος Kύβος” μέσα σε μια καθαρή σφαίρα. Έφτασε σε απόσταση 50 ποδιών από το προπορευόμενο αεροσκάφος

Η “Μοίρα” μας υπέβαλε έκθεση ασφαλείας αλλά, δεν υπήρξε επίσημη παραδοχή του συμβάντος και κανένας περαιτέρω μηχανισμός για την αναφορά των θεάσεων.

Σύντομα αυτές οι συναντήσεις έγιναν τόσο συχνές, που το πλήρωμα του αεροσκάφους συζητούσε τον κίνδυνο των UAP στο πλαίσιο των τακτικών προκαταρκτικών ενημερώσεων πτήσεων».

Δείτε το βίντεο:

el.gr