Η NASA πρόκειται να αποκαλύψει τα ευρήματα μιας σημαντικής έκθεσης για «μη αναγνωρισμένα ανώμαλα φαινόμενα» (UAP) αργότερα σήμερα.
Τα UAP είναι «γεγονότα στον ουρανό που δεν μπορούν να αναγνωριστούν ως αεροσκάφη ή γνωστά φυσικά φαινόμενα από επιστημονική άποψη», σύμφωνα με την αμερικανική διαστημική υπηρεσία.

Αλλά υπάρχουν επί του παρόντος πολύ λίγες καταγεγραμμένες περιπτώσεις παρατηρήσεων υψηλής ποιότητας του UAP.

Αυτό καθιστά «αδύνατο» να εξαχθούν σταθερά επιστημονικά συμπεράσματα σχετικά με τη φύση τους, ανέφερε η Nasa σε μια σύντομη δήλωση πριν από την ανακοίνωση.

Μια ζωντανή ενημέρωση μέσων μαζικής ενημέρωσης, με επικεφαλής τον προϊστάμενο της Nasa, Μπιλ Νέλσον και άλλους ηγέτες, θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. BST (10 π.μ. EDT) από τα κεντρικά γραφεία της Ουάσιγκτον.

Η έκθεση ανατέθηκε από τη Nasa τον Ιούνιο του περασμένου έτους, μετά από μια δημόσια συζήτηση για τα UFO στο αμερικανικό Κογκρέσο τον Μάιο, όπου αποκαλύφθηκε ότι έχουν γίνει πάνω από 400 θεάσεις UAP.
Η έκθεση UAP στοχεύει να βρει επιστημονικές εξηγήσεις για τα φαινόμενα και να βρει πώς να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα και τα εργαλεία που έχουμε σήμερα για να μάθουμε περισσότερα για αυτά.

Τον Μάιο του περασμένου έτους, αποκαλύφθηκε ότι τα UAP ήταν ικανά να κινούνται σε αντίθεση με οποιοδήποτε ανθρωπογενές αντικείμενο ή όχημα.

Σε μια παρόμοια ακρόαση στο Κογκρέσο τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, πρώην στρατιωτικοί αξιωματούχοι μοιράστηκαν λεπτομέρειες σχετικά με ένα λεγόμενο πρόγραμμα ανάκτησης UFO, όπου κάποιος ισχυρίστηκε ότι τα UAP είναι αποτέλεσμα «πολύ ανώτερης» τεχνολογίας

«Τα UAP, όποια κι αν είναι, μπορεί να αποτελούν σοβαρή απειλή για τον στρατό και τα πολιτικά μας αεροσκάφη, και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό», δήλωσε ο Δημοκρατικός βουλευτής Ρόμπερτ Γκαρσία από την Καλιφόρνια στην ακρόαση του Ιουλίου.

«Πρέπει να υπάρχει μια ασφαλής και διαφανής διαδικασία αναφοράς για τους πιλότους τόσο από την εμπορική όσο και από τη στρατιωτική πλευρά για να μπορούν να αναφέρουν UAP.

«Θα πρέπει να ενθαρρύνουμε περισσότερες αναφορές, όχι λιγότερες για UAP.

«Όσο περισσότερα καταλαβαίνουμε, τόσο πιο ασφαλείς θα είμαστε».

ΔΕΙΤΕ….
Υπενθυμίζεται ότι το μεξικανικό Κογκρέσο προχώρησε πριν από μερικές μέρες στην παρουσίαση σε ζωντανή μετάδοση δύο πτωμάτων “εξωγήινων”!

ΕΛ