“Αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της επίγειας εξέλιξής μας… Δεν είναι όντα που βρέθηκαν μετά από συντρίμμια UFO. Βρέθηκαν σε ορυχεία διατόμων (φύκια) και αργότερα απολιθώθηκαν”, είπε ο μεξικανός δημοσιογράφος Maussan στους παρευρισκόμενους, σύμφωνα με ισπανικές ειδήσεις.
Το Συνέδριο του Μεξικού φιλοξένησε ένα ασυνήθιστο γεγονός που θα μπορούσε ενδεχομένως να περιγραφεί ως μια στιγμή ορόσημο στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού και να προωθήσει περαιτέρω το ενδιαφέρον για τους λεγόμενους “εξωγήινους” και τα UFO.

Κοντά στο αμερικανικό Κογκρέσο που διεξήγαγε μια δημόσια ακρόαση σχετικά με τις εμφανίσεις αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων (UFO), που τώρα ονομάζονται Unidentified Aerial Phenomena, και το μεξικανικό νομοθετικό σώμα πραγματοποίησε για πρώτη φορά παρόμοια εκδήλωση.

Την Τρίτη (13 Σεπτεμβρίου), δύο πτώματα που ισχυρίζονται ότι είναι «μη ανθρώπινα» εξωγήινα είδη παρουσιάστηκαν στο Κογκρέσο για το κοινό. Λέγεται ότι αυτά τα πτώματα είναι τουλάχιστον 1.000 ετών.

Επικεφαλής της εκδήλωσης ήταν ο Μεξικανός δημοσιογράφος και ουφολόγος Jaime Maussan, ο οποίος ερευνά το εξωγήινο φαινόμενο εδώ και δεκαετίες, με συνδιοργανωτές Μεξικανούς επιστήμονες.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο Ράιαν Γκρέιβς, πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και Εκτελεστικός Διευθυντής του Americans for Safe Aerospace, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι αντιμετώπισε τέτοιες θεάσεις κατά τη διάρκεια των πτήσεων του.

Αυτά τα μουμιοποιημένα δείγματα φυλάσσονταν σε κουτιά με παράθυρα για να τα δουν όλοι. Φέρεται ότι ανασύρθηκαν από το Κούσκο του Περού.

Ο Maussan, ο οποίος ήταν υπό όρκο, απευθύνθηκε σε μέλη της μεξικανικής κυβέρνησης και Αμερικανούς αξιωματούχους ενημερώνοντάς τους για τα ευρήματά του.

Είπε ότι τα δείγματα UFO μελετήθηκαν πρόσφατα στο Αυτόνομο Εθνικό Πανεπιστήμιο του Μεξικού (UNAM), όπου οι επιστήμονες ανέλυσαν στοιχεία DNA χρησιμοποιώντας χρονολόγηση με ραδιενεργό άνθρακα.

“Αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της επίγειας εξέλιξής μας… Δεν είναι όντα που βρέθηκαν μετά από συντρίμμια UFO. Βρέθηκαν σε ορυχεία διατόμων (φύκια) και αργότερα απολιθώθηκαν”, είπε ο Maussan στους παρευρισκόμενους, σύμφωνα με ισπανικές ειδήσεις.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο καθηγητής Abraham Avi Loeb, διευθυντής του Τμήματος Αστρονομίας του Χάρβαρντ και συγγραφέας της θεωρίας Ouymuamua, μέσω βιντεοκλήσης, προέτρεψε τη μεξικανική κυβέρνηση να επιτρέψει σε εθνικούς επιστήμονες να μελετήσουν τις πιθανότητες ύπαρξης εξωγήινων.

el.gr