Επί ποδός βρέθηκε η Ελληνική Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου καθώς νωρίς το απόγευμα έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε σορός με αποτέλεσμα να εξετάζεται εάν ανήκει στον αγνοούμενο Μπάμπη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου και στο σημείο βρίσκεται δυνάμεις της ΕΛΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως πρόκειται για τον 31χρονο άνδρα.

Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας ερεύνησε τον βάλτο στην συγκεκριμένη περιοχή. Λίγο πριν τις 17:00 επιβεβαιώθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πως η σορός ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη.

Στο σημείο μάλιστα μεταβαίνει και ιατροδικαστής.

Η στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη μαθαίνει ότι βρέθηκε σορός

«Το παιδί μου» φώναξε η μητέρα του Μπάμπη, που είχε εξαφανιστεί από το Μεσολόγγι στις 4 Ιανουαρίου, τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι βρέθηκε σορός κατά την διάρκεια των ερευνών της Αστυνομίας.

Στον αέρα της εκπομπής  στο Mega και ενώ οι συγγενείς του Μπάμπη περίμεναν έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου, όπου απολογείται ο 50 κρεοπώλης, έφτασε η είδηση ότι βρέθηκε η σορός του.

Σε απολογία ο 50χρονος κρεοπώλης

Υπενθυμίζεται πως από τα ξημερώματα, έφτασε στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Οι Αρχές έβαλαν από νωρίς κάγκελα έξω από τα δικαστήρια υπό το φόβο του μαινόμενου πλήθους.

mesologgi-1
mesologgi-2
mesologgi-3
mesologgi-4

 Να σημειωθεί πως ο κρεοπώλης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο κατά του 31χρονου, ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος από της 4 Ιανουαρίου.

Προηγούμενη πληροφόρηση:

Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες  πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικογένεια του 31χρονου ενημερώθηκε ότι η σορός του Μπάμπη Κούτσικου εντοπίστηκε στην περιοχή Ευαγγελίστρια στο Μεσολόγγι.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό του Μπάμπη Κούτσικου στον κάμπο εντελώς ακάλυπτη. Μάλιστα, από το σημείο εκείνο είχαν ξαναπεράσει. Η εξέλιξη αυτή έρχεται τη στιγμή που ο κρεοπώλης δεν «έσπαγε» και δεν ομολογούσε τίποτα για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Έξω από τα δικαστήρια στο Μεσολόγγι, βρίσκονται η μητέρα και η αδερφή του Μπάμπη.

«Του είχε δανείσει (σ.σ. στον κρεοπώλη) κοντά έναν χρόνο. Όλα μαζί, μαζεμένα 17.000 ευρώ. Τα 7.000 ευρώ είναι μέσω e-banking, περασμένα φαίνονται, τα άλλα είναι στο χέρι λογικά. Είχε αυτό το κακό. Έχει ένα τετράδιο που τα σημείωνε όλα, τα πάντα. Είχε πολλά ονόματα μέσα που του χρωστάνε λεφτά. Έπρεπε να έχει 60-70.000», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του 31χρονου

Καλλιακμάνης: «Στο Μεσολόγγι έπεσαν οι πωλήσεις ψαριών – Πιστεύουν ότι τρώνε τον… Μπάμπη»!

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, προέβη σε μια απίστευτη αποκάλυψη, λίγες ώρες πριν τον εντοπισμό της σορού του Μπάμπη Κούτσικου.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη οι κάτοικοι του Μεσολογγίου σταμάτησαν να αγοράζουν ψάρια, καθώς θεωρούν πως ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του, τον έχει πετάξει στη λιμνοθάλασσα και τα ψάρια τρώνε τον 31χρονο αγνοούμενο!

«Το όπλο, προφανώς, ο δολοφόνος το έβαλε εκεί που έβαλε και τον Μπάμπη, ή μπορεί σε κάποιο άλλο σημείο. Είναι σημαντικό να βρεθεί, είναι πιο εύκολο να βρεθεί από ένα πτώμα. Στο Μεσολόγγι έχουν πέσει κατακόρυφα οι πωλήσεις ψαριών, γιατί ο κόσμος θεωρεί ότι τον έριξε στη λιμνοθάλασσα και τον τρώνε τα ψάρια», τόνισε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.