Ήδη, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν εφαρμοστεί σε στην οδό Πανεπιστημίου, στη Σταδίου και στις οδούς πέριξ της Πλατείας Συντάγματος, καθώς και στις υπόλοιπες οδούς όπου θα κινηθούν οι διαδηλωτές.

Η κυκλοφορία στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας διεξάγεται μόνο από δύο λωρίδες, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων να διεξάγεται με καθυστερήσεις. Κλειστό είναι και το ένα ρεύμα κυκλοφορίας στη λεωφόρο Αμαλίας.

Από τις 12 το μεσημέρι έχει ξεκινήσει και το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο φοιτητών και εκπαιδευτικών που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την ίδρυση των μη κρατικών πανεπιστημίων. Κλειστή είναι η αυτή την ώρα η Πανεπιστημίου καθώς η πορεία κατευθύνεται στο Σύνταγμα.

Σε εξέλιξη και η συγκέντρωση των γιατρών και νοσηλευτών στο κέντρο οι οποίοι πραγματοποιούν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής πανυγειονομικής κινητοποίησης που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Οι υγειονομικοί διεκδικούν μισθολογικές αυξήσεις, προσλήψεις προσωπικού και μονιμοποίηση των συμβασιούχων, ενώ ταυτόχρονα δηλώνουν κατηγορηματικά αντίθετοι στη λειτουργία των απογευματινών επί πληρωμή χειρουργείων.

Οι μελισσοκόμοι είχαν συγκεντρωθεί από τις 8 το πρωί έξω από τη Βουλή, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης που πραγματοποιούν, διεκδικώντας την ικανοποίηση θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων τους.