«Κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία υβρίδιο του ΠΑΣΟΚ»

Η Ζωή Ρούσσου, διακεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώτη επιλαχούσα βουλευτής στην Α’ Πειραιά σε ανάρτησή της τονίζει, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η “παρέα” του πρέπει να τιμωρηθούν».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Επέλεξε την πολιτική του ατομισμού και της έπαρσης και στα δύσκολα πάντα φταίνε οι άλλοι»!

Και συνεχίζει κάνοντας κάποιες πολύ λογικές και αυτονόητες παρατηρήσεις: «Αφού επέλεξε συνεργάτες και υπουργούς από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, γιατί να μην ψηφίσει τελικά κανείς το γνήσιο ΠΑΣΟΚ αφού τα στελέχη τους έχουν ικανότητες, σύμφωνα με τον Κούλη (τον αναφέρει με το γνωστό… χαϊδευτικό του), και να ψηφίσει τη ΝΔ που ο Κυριάκος την κατάντησε υβρίδιο το ΠΑΣΟΚ;»

«Ο Μητσοτάκης είναι ο μόνος πολιτικός της Μεταπολίτευσης που έχει εισπράξει τόσο μίσος και τόσες ύβρεις όσο κανένας άλλος και ο κόσμος δεν έχει άδικο.

Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα πράξει το σωστό και θα τον τιμωρήσει όσο κι αν δεν μιλάει ανοιχτά γιατί φοβάται ότι τον παρακολουθούν, αλλά στην κάλπη δεν τον παρακολουθεί κανείς και θα εκφράσει την αγανάκτησή του και ορθά θα το κάνει.

Και μην φοβάστε ότι θα έρθει ο Τσίπρας, δεν θα κυβερνήσει… »

Φεύγουν ένας- ένας
Η Ζωή Ρούσσου, διακεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώτη επιλαχούσα βουλευτής στην Α Πειραιά σε ανάρτησή της τονίζει, μεταξύ άλλων, πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η «παρέα» του πρέπει να τιμωρηθούν». pic.twitter.com/2hJPOhXEWW

— Marka2‼️ (@Marka2free) April 2, 2023