Πριν την άμεση και προκλητική εμπλοκή της Ελλάδος στην τραγική απόφαση των δυτικών δυνάμεων να ελέγξουν την Ερυθρά θάλασσα πόσες φορές είχατε ακούσει ότι ελληνικό πλοίο, ελληνόκτητο πλοίο δέχθηκε επίθεση;

Καμία φορά αυτή είναι η πικρή αλήθεια. 
Από τότε που η Ελλάδα εμπλάκηκε υπέρ του Ισραήλ στον πόλεμο της Hamas, ένα Ισραήλ που συντελεί ξεκάθαρη γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων, ο στρατός του Ισραήλ είναι δολοφονική οργάνωση όχι τακτικός στρατός τα ελληνικά πλοία δεν έχουν ασφάλεια στην Ερυθρά Θάλασσα. 
Είχαμε και νεκρούς… 
Αυτή δεν είναι εξωτερική πολιτική. 
Όταν είσαι μικρός και νομίζεις ότι στέλνοντας ένα πολεμικό πλοίο θα σε φοβηθεί η Ansar Allah δείχνει ότι βάζεις σε κίνδυνο τα ελληνικά συμφέροντα… 
Ο ελληνικός στόλος κινδυνεύει και σε αυτό ευθύνη έχει αποκλειστικά η αποτυχημένη εξωτερική πολιτική. 

Ουκρανία, με το πιο διεφθαρμένο κράτος στον κόσμο, που έχει ηττηθεί και καταρρέει… 

Η Ελλάδα ως μια χώρα που συνδέεται παραδοσιακά με την Ρωσία, ο Ιωάννης Καποδίστριας ήταν υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας… για όσους το λησμονούν έπρεπε να πάρει μια θέση. 
Να ταχθεί υπέρ της ειρήνης και να καταθέσει σχέδιο ειρήνης, να καταστεί η Ελλάδα ο πυρήνας της ειρήνης και η χώρα που θέλει να συμβάλλει στην διευθέτηση της ουκρανικής κρίσης. 
Αντί αυτής της ορθής στρατηγικής, η ελληνική εξωτερική πολιτική πήρε θέση και τάχθηκε υπέρ του πιο διεφθαρμένου κράτους στον κόσμο. 
Για όσους δεν το γνωρίζουν η διαφθορά είναι η πηγή ζωής της ουκρανικής οικονομίας.
Στρατιωτικά η Ουκρανία ηττήθηκε, η ανώτερη στρατιωτικά Ρωσία ήταν δεδομένο ότι θα νικήσει. 
Η Ρωσία του Putin είναι η μεγαλύτερη πυρηνική υπερδύναμη στον κόσμο και αντί η Ελλάδα να κοιτάξει το συμφέρον της… πήγε με την ομάδα των losers των αποτυχημένων. 
Ο Μητσοτάκης ο έλληνας πρωθυπουργός δήλωσε ότι η Ελλάδα στηρίζει την Ουκρανία και τις ευρωπαϊκές αξίες…
Λάθος. 
Η πλειοψηφία των ελλήνων πατριωτών στηρίζουν την Ρωσία σε αυτό τον πόλεμο, όχι τον διεφθαρμένο Zelensky και τους ηγετίσκους της Ευρώπης. 
Και τι σημαίνει ευρωπαϊκές αξίες; 
Στηρίζω τον θάνατο περισσότερων Ουκρανών, πουλάω περισσότερα όπλα, και στηρίζω την πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης την Ουκρανία;
Όχι δεν θα πάρουμε.

Ο Biden με άνοια είναι σε απόδραση, θα ηττηθεί από την ηγέτη Trump – ευτυχώς έρχεται η λογική απέναντι στον παραλογισμό – 

Η Ελλάδα συνασπίστηκε με τον Biden ένα υπερήλικα Πρόεδρο που πάσχει από άνοια και που πλέον τα χάνει… 
Όμως εδώ δεν κατηγορούμε ένα υπερήλικα 81 ετών. 
Η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ στην Ουκρανία απέτυχε. 
Η Nuland η αναπληρώτρια υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ θιασώτης της αντιρωσικής υστερίας απέτυχε και παραιτείται. 
Ευτυχώς έρχεται ο Trump ένας γνήσιος αμερικανός πατριώτης να βάλει τάξη στην αναρχία των φιλελεύθερων σοσιαλιστών που κυβερνούν και διαφθείρουν τις ΗΠΑ. 
Ο Trump είναι Ρεπουμπλικάνος, δεξιός πατριώτης με τα ελληνικά δεδομένα και αποτελεί όαση στην αμερικανική διαφθορά. 
Η ελληνική εξωτερική πολιτική τάχθηκε ξανά στην λάθος πλευρά της ιστορίας… 

Ας είμαστε ρεαλιστές… στέλνοντας τα ρωσικά όπλα στην Ουκρανία, αποδυναμώνουμε την ελληνική αεράμυνα και απλά δεν προσφέρουμε τίποτα στους Ουκρανούς.
Το ελληνικό S-300 σε μια εβδομάδα θα το έχουν καταστρέψει οι Ρώσοι. 
Οι Τούρκοι όμως θα δουν την ελληνική αδυναμία, απέναντι στις κορώνες που λέμε εδώ στην Ελλάδα για εσωτερική κατανάλωση, ο ελληνικός στρατός είναι σε μειονεκτική θέση έναντι του τουρκικού. 
Και η ελληνική εξωτερική πολιτική συμμετέχει ενεργά στην αποδυνάμωση της εθνικής άμυνας. 

Συμπέρασμα 

Η ιστορία θα κρίνει την Ελλάδα πολύ αυστηρά και πέραν από την ωμή παραδοχή ότι είμαστε στην λάθος πλευρά της ιστορίας… θα μας τιμωρήσει ως παραδειγματισμό… 
Η Ελλάδα δεν έγινε μεγάλη χώρα, δεν είναι ισχυρή χώρα ένα Πεκινουά που γαβγίζει είμαστε… 
Μην τρελαίνεστε. 
Όλα αυτά δείχνουν σαν ο Μητσοτάκης να εξυπηρετεί ένα σχέδιο… που θα τον ωφελήσει προσωπικά… αλλά σίγουρα δεν θα ωφελήσει την Ελλάδα… 
Όχι δεν θα πάρουμε… 

www.bankingnews.gr