Συνελήφθη μετά από διεθνές ένταλμα της Ιντερπόλ, την ώρα που έπαιρνε τον καφέ του στη Λιοσίων

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο αδελφός του πιστολέρο στο Γκάζι, Γκιώνι Ιντρίτζι, ο οποίος καταζητείτο με διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ. Ο Γκιώνι Ιντρίτζι συνελήφθη το Σάββατο (3/2) στην οδό Λιοσίων 300 μετά από συντονισμένη επιχείρηση των διωκτικών Αρχών, κοντά σε μια επιχείρηση αυτοκινήτων και τη στιγμή που έπαιρνε καφέ.

Το ένταλμα, βάσει του οποίου συνελήφθη εκδόθηκε από την Αλβανία, καθώς ο δράστης είχε παραβιάσει τους όρους αποφυλάκισής του και ενώ είχε την υποχρέωση να παρουσιάζεται στο αλβανικό αστυνομικό τμήμα, αυτός την είχε κοπανήσει και ήταν στην Ελλάδα.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι περνούσε “ζωή και κότα”  και κυκλοφορούσε όλο αυτό το διάστημα, χωρίς προφυλάξεις.

Γκιώνι Ιντρίτζι

Ο Αλβανός είχε καταδικαστεί για ένοπλες ληστείες.

Τον αδελφό του Μπάρδι Ιντρίτζι, αναζητά  ακόμα η αστυνομία για τους εν ψυχρώ πυροβολισμούς σε βάρος τριών Κρητικών στο Γκάζι.

Ποιος είναι ο «πιστολέρο» που καταζητείται

Ο πιστολέρο ηλικίας 35-37 ετών, στο παρελθόν φέρεται να είχε απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα. Το 2012 ήταν ο βασικός ύποπτος για ένοπλη ληστεία στον Αυλώνα. Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για αδίστακτο κακοποιό.

Ο πιστολέρο

Το χρονικό

Ήταν 7 το πρωί του Σαββάτου στις 16 Δεκεμβρίου όταν ένα μαύρο τζιπ, χωρίς πινακίδες, σταμάτησε έξω από το νυχτερινό κέντρο «Club Escape» στο Γκάζι και άγνωστοι άνοιξαν πυρ πριν το όχημα απομακρυνθεί με μεγάλη ταχύτητα.

Tο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ιάκχου και τρία άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η πρώτη εικόνα δείχνει πως είχαν στήσει καρτέρι στα τρία θύματα, καθώς με το που βγήκαν από το κλαμπ, πέρασε το τζιπ και έπεσαν οι πυροβολισμοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκαν τουλάχιστον επτά πυροβολισμοί που πέτυχαν τα θύματα σχεδόν εξ’ επαφής, με τους δράστες να θέλουν να στείλουν ένα «μήνυμα» στον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου.

Tα θύματα, ηλικίας 33, 28 και 24 ετών, είχαν έρθει από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι.

Το σημείο της επίθεσης

zougla