Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στην Πλατεία Βικτωρίας, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

…Με πρωθυπουργο τον θείο και δήμαρχο της πρωτεύουσας τον ανηψιο με την σύζυγο του τελευταίου να παρουσιάζει το κεντρικό πολιτικό δελτίο του φιλικού σταθμού του φίλου εφοπλισμού.. Μια ωραία κατάσταση..

Στην πλατεία Βικτωρίας βρέθηκε, το πρωί της Πέμπτης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Κατά τη βόλτα τους, οι κ.κ. Μητσοτάκης και Μπακογιάννης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με κατοίκους και καταστηματάρχες, ενώ δεν αρνήθηκαν τις selfies σε νεαρούς. Λίγο, αργότερα κάθισαν σε καφέ της περιοχής με πολίτες και συζήτησαν για ζητήματα που απασχολούν την πόλη και τους δημότες. Μεταξύ αυτών και για την επιστροφή των κατοίκων σε περιοχές που ήταν υποβαθμισμένες και τώρα ξαναγεννιούνται. «Οι κάτοικοι κατανοούν ότι μπορούν να επιστρέψουν εδώ και να ζήσουν με καλές συνθήκες και με ακόμα πιο λογικά ενοίκια. Αυτό είναι μεγάλο στοίχημα και για εμάς, όχι μόνο για τον Δήμο».