Είναι να απορεί κανεις πως κατάντησε έτσι αυτό το άλλοτε σφριγηλό κόμμα..Σιγά δλδ και τι είπε ο άνθρωπος, αυτό που οκοι ξέρουν με έξυπνο τρόπο..

 Για απαξιωτικό σχόλιο κατά του γυναικείου φύλου κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία

Σφοδρά πυρά κατά του γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, για μία αναφορά του γραμματέα του ΚΚΕ στη Βουλή, κατά την ομιλία του επί του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
«Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, επιχειρηματολογώντας από βήματος Βουλής κατά των μη κρατικών Πανεπιστημίων, έκανε την αδιανόητη δήλωση ότι οι φοιτήτριες για να πληρώσουν τα δίδακτρά τους ‘θα αναγκάζονται να αναζητούν ‘sugar daddies’ με τα γνωστά ανταλλάγματα», τόνισε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος.
Ενώ συμπλήρωσε πως πρόκειται για μία «κατάπτυστη, απαράδεκτη, σεξιστική και άκρως υποτιμητική για το γυναικείο φύλο δήλωση».
«Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν εάν αυτή η αθλιότητα είχε ειπωθεί από πολιτικό οποιουδήποτε άλλου χώρου. Τώρα, είναι απλώς Πέμπτη», κατέληξε ο κ. Ρωμανός.Αγαπηδάκη (αν. Υπ. Υγείας): Δε χρειαζομαστε sugar daddiesΤο σχόλιο του. κ. Κουτσούμπα προκάλεσε και την απάντηση της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Ειρήνης Αγαπηδάκη.
Η ίδια με ανάρτησή της στο Facebook επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι «είναι αδιανόητο αρχηγός κόμματος να μιλάει απο το βήμα της Βουλής για τις γυναίκες και ειδικά τις νέες, με αυτόν τον απαξιωτικό τρόπο».
Επιπλέον, τον καλεί να ζητήσει σύγνωμη για την δήλωσή του.Αναλυτικά η δήλωση της αν. Υπουργού Υγείας:«Χιλιαδες γυναίκες δουλεύουμε και σπουδάζουμε παράλληλα, εδώ και δεκαετίες και καταφέρνουμε να σταδιοδρομήσουμε επαγγελματικά με την αξία μας.
Δε χρειαζομαστε sugar daddies, ψηφίζουμε, δουλεύουμε, έχουμε κατακτήσει την ανεξαρτησία μας. Είναι αδιανόητο αρχηγός κόμματος να μιλάει απο το βήμα της Βουλής για τις γυναίκες και ειδικά τις νέες, με αυτόν τον απαξιωτικό τρόπο.
Αύριο είναι η παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας κύριε Κουτσούμπα και δε χρειαζόμαστε τριαντάφυλλα (νισάφι κάθε χρόνο) αλλά μια συγγνώμη. Έτσι θα τιμήσετε όλες μας.»