Αυτός και η Σακελαροπουλου τέθηκαν επισήμως ΥΠΕΡ του «εμπλουτισμού» της κοινωνίας και της αντιμετώπισης του πληθυσμιακού με Αφροασιατες που σε συνδυασμό με την υιοθέτηση των πλέον μαξιμαλιστικών αιτημάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας οδηγούν στην εξαφάνιση της παραδοσιακής οικογενειας..Τι μας τα λες λοιπόν εμάς, τον …παπα παίζεται στην κυβέρνηση;

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο υπουργός συνεχίζει τονίζοντας ότι «όλα τα παραπάνω συντελούν στην ανάγκη για αυξημένη επαγρύπνηση όλων όσων εμπλέκονται με τη μετανάστευση και το άσυλο.
Οι διαρκώς αυξανόμενες πιέσεις απαιτούν ολοκληρωμένες λύσεις για την αντιμετώπιση του ζητήματος συνολικά, αφού καμία χώρα από μόνη της, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα».
Καταλήγοντας, ο κ. Παναγιωτόπουλος σημειώνει ότι«το νέο Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο, εισάγει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη διαχείρισή τους, διατηρώντας, παράλληλα, την αρχή της αλληλεγγύης και της δίκαιης κατανομής της ευθύνης μεταξύ των κρατών μελών.
Είναι μια καλή αρχή, αλλά απαιτείται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να φτάσουμε εκεί που πρέπει.
Σε αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα, η Ελλάδα που σήκωσε και εξακολουθεί να σηκώνει μεγάλο βάροςστη διαχείριση του συνολικού προβλήματος, θα συνεισφέρει με όρους ευθύνης και αλληλεγγύης».

www.bankingnews.gr