«Στόχος επετεύχθη» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης. Παγκοσμιοποιητές και εντολοδόχοι τους, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Πολύ φυσικό, αφού με την ψήφιση αυτού του κατάπτυστου νομοσχεδίου πέτυχαν πάρα πολλά. Κατ’ αρχάς, όλο αυτό το πανηγυράκι με τις δήθεν βαθυστόχαστες αναλύσεις, για το πόσο “καλοί γονείς” θα είναι οι ομοφυλόφιλοι, απετέλεσε το τέλειο προπέτασμα καπνού που από πίσω του έκρυψαν τα σοβαρά προβλήματα, τα οποία απασχολούν την κοινωνία. Σε δεύτερη μοίρα πέρασαν: Τα εθνικά μας θέματα ή ορθότερα οι συνεχείς εθνικές μειοδοσίες, η ακρίβεια, η λαθρομετανάστευση, η διάλυση της εκπαίδευσης (σ.σ. Στην Ελλάδα δεν έχουμε απλώς στρεβλή εκπαίδευση, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να μιλάμε καν για Παιδεία στα σχολεία), η εγκληματικότητα, ο ευτελισμός των Θεσμών, η ηθική και πνευματική καταβαράθρωση της κοινωνίας, η πρωτοφανής διαφθορά, η τραγική συρρίκνωση όλων των παραγωγικών κλάδων και κυρίως του πρωτογενούς τομέα και πολλά άλλα.

    Ας μην είμαστε πλεονέκτες! Μας προσέφεραν μια καλοστημένη θεατρική παράσταση. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο εντολέας του «Παναθηναϊκάκια» με τις δήθεν αντιρρήσεις του στο νομοσχέδιο, εκ του ασφαλούς πάντα βέβαια, καθώς ήξερε ότι αυτό θα ψηφιστεί. Σε δεύτερους ρόλους και οι λοιποί δήθεν διαφωνούντες βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. Όλοι ήξεραν ότι ψηφίζουν ένα νομοσχέδιο ενάντια στη βούληση του Ελληνικού λαού. Οι δήθεν διαφωνίες τους με την «κομματική γραμμή» έγιναν μόνο για τα ψηφαλάκια. Έγιναν για να κρατήσουν τα «πρόβατα στο μαντρί», καθώς ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκαν «και με τον χωροφύλαξ και με τον αγροφύλαξ».

    Είχαμε βέβαια και τους “μεγάλους δημοκράτες”, οι οποίοι επέλεξαν να αγνοήσουν το κοινοβούλιο και φοβούμενοι μην χάσουν τη θεσούλα τους, κιότεψαν για άλλη μια φορά. Είναι οι ίδιοι που μέμφονται αυτούς που δεν ψηφίζουν και που δήθεν στεναχωρούνται για την μεγάλη αποχή. Μια «αποχή», που τους βολεύει και που οι ίδιοι προκαλούν με την απαξίωση της πολιτικής ζωής. Ας αναλογιστούμε τι έγινε στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις: Με παραδικαστικά και (ν)τροπολογίες “φρόντισαν” εκατοντάδες χιλιάδες πατριώτες ψηφοφόροι να μην βρίσκουν ψηφοδέλτιο που να τους εκφράζει ούτε να είναι υποψήφιος ο πολιτικός Ηγέτης της καρδιάς τους. Όλοι αυτοί γιατί να μην απέχουν;

    Κασσελάκης, Ανδρουλάκης και λοιπή παρέα έχουν έναν διακριτό ρόλο σε αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό παιχνίδι. Έδωσαν χείρα βοήθειας στην κυβέρνηση σε ένα νομοσχέδιο, που πάνω από τα μισά κοινοβουλευτικά στελέχη δεν το ήθελαν. Εάν δεν ψήφιζαν, η ΝΔ έχανε την «δεδηλωμένη», καθώς δεν θα εξασφάλιζε την ψήφο εμπιστοσύνης και θα ήταν απονομιμοποιημένη και στη Βουλή και στους ψηφοφόρους της. Δηλαδή δεν θέλησαν να «ρίξουν» την κυβέρνηση. Απέδειξαν περίτρανα, για πολλοστή φορά, ότι κυβέρνηση και αντιπολίτευση (με ελάχιστες εξαιρέσεις) εξυπηρετούν τους στόχους του ίδιου Συστήματος. Και ο κύριος «στόχος» που, κατά τον κύριο πρωθυπουργό, επετεύχθη είναι η διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας. Το Σύστημα, αφού κατάφερε, με τους ελληνόφωνους εντολοδόχους, να μετατρέψει την Πατρίδα μας από κυρίαρχο Κράτος σε ένα θλιβερό προτεκτοράτο, τώρα προσπαθεί να εξαρθρώσει και τους τελευταίους τομείς αντίστασης: Τις Αξίες, τα Ιδανικά και τους Θεσμούς. Στο στόχαστρο του Συστήματος είναι το κύτταρο του Ελληνικού Έθνους: Η Οικογένεια.          

    Ας χρησιμοποιήσουμε την κορωνίδα των επιστημών, τη «Λογική», για να εξετάσουμε τι είναι αυτός ο «γάμος ομοφύλων» που ψήφισαν. Λογικά λοιπόν ξεκινάμε από τον ορισμό. Σήμερα, κυρίως για την ευκολία μας, συχνά καταφεύγουμε στο διαδίκτυο. Στην «Βικιπαίδεια» λοιπόν διαβάζουμε: «Γάμος ονομάζεται η τελετή με την οποία συνιστάται και αναγνωρίζεται μια νόμιμη γενετήσια ένωση που θα οδηγήσει στη δημιουργία μιας οικογένειας. Πρόκειται για μια διαβατήρια τελετουργία που σφραγίζει το πέρασμα του ατόμου από μια κατάσταση σε μια άλλη. Επίσης, ο όρος δηλώνει όχι μόνο τη σύναψη αλλά και την ήδη συστημένη νόμιμη γενετήσια ένωση. Έτσι πρόκειται για έναν θεσμό, ο οποίος προσδιορίζεται ως η κοινωνικά αναγνωρισμένη ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας με σκοπό την δημιουργία απογόνων». Αλλά το διαδίκτυο είναι επισφαλές, ας δούμε τι γράφουν στο λήμμα «γάμος», κάποιες από τις πλέον έγκριτες εγκυκλοπαίδειες, οι οποίες γράφηκαν από πλειάδα διακεκριμένων επιστημόνων (σ.σ. Διατηρήθηκε επακριβώς η μορφή της γλώσσας αλλά όχι ο τονισμός): 

«Εγκυκλοπαιδικόν Λεξικόν Ελευθερουδάκη»: «Ένωσις ανδρός και γυναικός εξαρθείσα εις ιδιάζουσαν θέσιν υπό της θρησκείας και του νόμου…. Εις την αρχαίαν Ελλάδα δεν ήτο σκοπός του γάμου μόνον η ένωσις δύο όντων κατόπιν γνωριμίας, αλλ’ ο σχηματισμός οικογένειας και η απόκτησις νομίμων τέκνων. … Οι νομοθέται εθεώρουν τον γάμον ως υπόθεσιν υπερβαίνουσαν την σφαίραν των ατομικών συμφερόντων και ενδιαφέρουσαν την πολιτείαν. Εκάστου δε πολίτου εθεωρείτο υποχρέωσις η παραγωγή απογόνων υγιών. … Ήτο ερριζωμένη η αντίληψις ότι κύριος σκοπός του γάμου ήτο η παιδοποιία. Εν Σπάρτη υπήρχον και γραφαί (σ.σ.Ποινές) αγαμίου (σ.σ. Για όσους δεν παντρευόντουσαν), κακογαμίου (σ.σ.Γάμος υπερήλικα με νεαρή γυναίκα, τέτοια ποινή υπεβλήθη στον βασιλιά Αρχίδαμο από τους εφόρους) και συζυγαμίου (σ.σ.Δεν αποκτούσαν παιδιά)». Στο λήμμα «οικογένεια»: «Ομάς ανθρώπων συνδεδεμένων δια φυσικών δεσμών (γονείς και τέκνα)».
«Μέγα Λεξικόν της Ελληνικής Γλώσσης Δ. Δημητράκου»: «Η σύζευξις ανδρός και γυναικός…».
«Μεγάλη Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια “ΦΟΙΝΙΞ”»: «Η σύζευξις ανδρός και γυναικός προς σύμπτυξιν οικογένειας και απόκτησιν τέκνων…».
Αλλά ακόμη και οι “προοδευτικοί” αριστεροί συμφωνούν στον ορισμό του «γάμου», όπως η «Παγκόσμια Σοβιετική Εγκυκλοπαίδεια»: «Ένωση άνδρα και γυναίκας… η σοβιετική νομοθεσία για το γάμο έχει σκοπό της πριν απ’ όλα την εξασφάλιση της σταθερής οικογένειας και την εξασφάλιση των δικαιωμάτων των παιδιών».
Είναι σαφές ότι δεν νοείται “γάμος” μεταξύ ομοφύλων, καθώς η ομοφυλοφιλική ένωση δεν είναι φυσική σχέση και κυρίως διότι από έναν τέτοιο “γάμο” δεν προκύπτει οικογένεια που είναι ο ουσιαστικός σκοπός και το περιεχόμενο του γάμου.

    Στην εγκυκλοπαίδεια «ΗΛΙΟΣ» και στο λήμμα «ομοφυλοφιλία» διαβάζουμε: «εν τη ψυχοπαθολογία η γενετήσιος διαστροφή καθ’ ην ανήρ ελκύεται από άνδρα και γυνή από γυναίκα». Σήμερα η επιβαλλόμενη “πολιτική ορθότητα” ωραιοποιεί τις λέξεις, έτσι η “διαστροφή” έγινε “ιδιαιτερότητα” ή σεξουαλική “επιλογή”. Πάντως η ουσία δεν αλλάζει: Η σεξουαλική σχέση μεταξύ ομοφύλων, αποτελεί παρέκκλιση εκ της φυσιολογικής λειτουργίας των γεννητικών (και όχι μόνο) οργάνων. Οποιαδήποτε δε μη φυσιολογική λειτουργία των σωματικών οργάνων συνιστά ανωμαλία.   

    Τις τελευταίες ημέρες ακούσαμε πολλά εξωφρενικά από τους “τρόφιμους” των τηλεοπτικών παραθύρων. Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να θίξουν και τους προγόνους μας, λέγοντας ότι η ομοφυλοφιλία ήταν διαδεδομένη και ανεκτή στην Αρχαία Ελλάδα. Μάλιστα γνωστή τηλεοπτική πλατφόρμα άφησε υπαινιγμούς και για τον μέγιστο των ανδρών, τον Μέγα Αλέξανδρο. Περιττό να ασχοληθώ με κακόβουλους. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι παγκοσμιοποιητές και οι ντόπιοι υποτακτικοί τους, μισούν και ζηλεύουν τον Ελληνισμό και προσπαθούν να τον θίξουν με ψεύδη, καθώς γνωρίζουν ότι απευθύνονται σε ημιμαθείς ή και αμαθείς. Σε αυτούς που αναζητούν την Αλήθεια συνιστώ να διαβάσουν το βιβλίο του κυρίου Άδωνη Γεωργιάδη (σ.σ. Συγγράφηκε το 2002, πριν αρχίσει τις πολλαπλές πολιτικές κυβιστήσεις) με τίτλο: «Ομοφυλοφιλία στην Αρχαίαν Ελλάδα». Σε αυτό το βιβλίο αποδεικνύει με αδιάσειστα ιστορικά, νομικά και ηθικά στοιχεία ότι οι πρόγονοί μας θεωρούσαν την ομοφυλοφιλία αισχρή πράξη, την οποία η νομοθεσία τιμωρούσε με αυστηρές ποινές συμπεριλαμβανομένης της θανατικής. Φυσικά στην Αρχαία Ελλάδα υπήρχαν ομοφυλόφιλοι, όπως σε όλες τις κοινωνίες, υπάρχουν κλέφτες, δολοφόνοι κλπ, αλλά οι ομοφυλόφιλοι στην Αρχαία Ελλάδα ήταν εκτός νόμου και εκτός ηθικής και φυσικά, σύμφωνα με την δική τους επιλογή, ήταν και εκτός φύσεως.  

    Είναι συνηθέστατο φαινόμενο της εποχής μας να διαστρεβλώνονται τα πραγματικά νοήματα των λέξεων. Όπως αυτή η ψεύτικη “δημοκρατία” μας ταυτίζεται με την Ελευθερία, έτσι και θεωρείται “πρόοδος” το να αντιτίθεσαι στη φύση είτε του άνδρα είτε της γυναίκας. Όλοι αυτοί οι ψευτοπροοδευτικοί, που μας βαυκαλίζουν με τέτοιες ιδέες, είναι οι ίδιοι που “λατρεύουν” τους λαθρομετανάστες. Προφανώς στην προσπάθειά τους να καταστρέψουν το Ελληνικό Έθνος, “ξεχνούν” ότι όλοι αυτοί οι απρόσκλητοι, αλλόθρησκοι και αλλοεθνείς εισβολείς είναι φορείς των πλέον συντηρητικών απόψεων, όπως είναι η τραγική θέση των γυναικών και των παιδιών στις κοινωνίες τους. Εκτός αν θεωρούν πρόοδο το να επανέλθουμε στην κοινωνία του “φερετζέ” και του “χαρεμιού”. Επίσης, αν θυμάμαι καλά, οι παγκοσμιοποιητές και νυν “προοδευτικοί” είναι αυτοί που εξέθρεψαν τον ISIS. Αυτούς τους εγκληματίες τρομοκράτες, που εκπαραθύρωναν τους ομοφυλόφιλους.

    Στα τόσα πολλά που ακούστηκαν και γράφηκαν για τον συγκεκριμένο νόμο – έκτρωμα, έγινε πολύ λόγος για τα «δικαιώματα». Συμφωνώ απόλυτα ο συγκεκριμένος νόμος αγνοεί παντελώς τα δικαιώματα των παιδιών. Τα καταδικάζει να ζουν σε μία παρά φύση οικογένεια και δεν θα γνωρίσουν ποτέ την ομορφιά της ζωής. Διότι η φύσις συνέθεσε την ανάγκη διατηρήσεως του είδους με την μέγιστη ηδονή της συνευρέσεως του άνδρα με γυναίκα. Άλλωστε το ενδιαφέρον που δείχνει το Σύστημα για τα παιδιά και τα δικαιώματά τους το έχουμε διαπιστώσει επανειλημμένως με τους παιδοβιαστές σαν τον Μίχο, τον Νίκο Γεωργιάδη, την υπόθεση Έπσταϊν κλπ.    

    Βασική Αρχή του Δικαίου είναι οι νόμοι της πολιτείας να συνάδουν προς τους νόμους της φύσεως. Στο δικό μας Κράτος, από τούδε και στο εξής, η νομοθεσία μας προβλέπει ρυθμίσεις αντίθετες προς τους φυσικούς νόμους. Όλοι οι επιστήμονες συμφωνούν ότι σε αυτή την περίπτωση η κοινωνία θα διαλυθεί από εσωτερική σήψη. Δυστυχώς είναι ήδη ορατή αυτή η «σήψη» σε όλες τις εκφάνσεις του Δημόσιου βίου. Αυτός είναι και ο στόχος των παγκοσμιοποιητών: Μια κοινωνία χωρίς παραδοσιακές Αξίες, χωρίς Ιδανικά, χωρίς Όραμα, με λάθος Πρότυπα, χωρίς Ηγέτες. Μια νεολαία αποχαυνωμένη, χωρίς Παιδεία, με χαλαρά ήθη, ενδιαφερόμενη μόνο για την τρυφηλή ζωή και τον εύκολο πλουτισμό. Παρατηρήστε πόσο προβάλλονται τα τυχερά παιχνίδια. Παλαιότερα υπήρχαν μόνο το ΠΡΟ-ΠΟ και τα λαχεία, τώρα υπάρχουν δεκάδες εταιρείες με κύριο αντικείμενο τα τυχερά παιχνίδια και εμείς μπορούμε να συμμετάσχουμε ακόμα και από το κινητό μας. Το χειρότερο όμως είναι, ότι η έλλειψη Ιδανικών, Οράματος κλπ, οδηγεί τμήμα της νεολαίας μας στην τεράστια μάστιγα των ναρκωτικών και του αλκοολισμού. Τέτοιους ανθρώπους θέλουν οι παγκοσμιοποιητές, για να είναι εύκολο να ελεγχθούν, να κατευθυνθούν και κυρίως να δέχονται εντολές όσο παράλογες κι αν μπορεί να είναι αυτές. Που θα διαθέτουν αντί για εγκέφαλο ένα ιδιότυπο πεπτικό σύστημα που θα καταπίνει αμάσητα τα ψέματα που του “σερβίρουν” τα ΜΜΕ και απλώς θα τα μηρυκάζει. Είναι προφανές ότι ο «στόχος» των παγκοσμιοποιητών είναι μία δυστοπική κοινωνία δούλων. Θα τους στεναχωρήσουμε, γιατί οι νόμοι της φύσεως έχουν μια παραξενιά: Είναι ανίκητοι. Γι αυτό η νίκη θα είναι δική μας. Όπως ακριβώς τα είχε πει ο θεμελιωτής του σύγχρονου Ελληνικού Κράτος, ο Ιωάννης Καποδίστριας: «Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την καρδίαν μας μόνο το αίσθημα το Ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης». Αν και δύο αιώνες μετά αυτοί οι «φιλήκοοι των ξένων» μας κυβερνούν ακόμη, εμείς παραμένουμε αισιόδοξοι. Εκτιμώ ότι φτάσαμε στο πιο κάτω σκαλί. Ήρθε η ώρα να ανεβαίνουμε. Πλησιάζει η ώρα να πραγματοποιήσουμε το Όραμά μας. Να κτίσουμε τη δική μας Ελληνική κοινωνία των Ελεύθερων Πολιτών και της πραγματικής Δημοκρατίας. Προφανώς σε αυτή την κοινωνία θα έχουν θέση και οι ομοφυλόφιλοι, αλλά όχι σε πρώτο πλάνο, θα βρίσκονται κάπου πιο πίσω, ίσως στη νύχτα του κοινωνικού περιθωρίου.

ellhnes.net/stochos-epetefchthi/