Σκέφτομαι γιατί ξαφνικά γέμισε η Κύπρος και ολόκληρη η Ευρώπη με παράνομους μετανάστες; Οι περισσότεροι από αυτούς έφυγαν από χώρες που δεν υπάρχει πόλεμος.

Διερωτώμαι που βρήκαν τα λεφτά να έρθουν μέχρι εδώ; Που βρήκαν τόσα λεφτά ώστε να φοράνε πανάκριβα ρολόγια και να κρατούν τόσο ακριβά τηλέφωνα στα χέρια τους;

Και γιατί οι περισσότεροι είναι σε μάχιμη ηλικία, δηλαδή από 23 μέχρι 45 ετών;

Καταλήγω ότι κάποιοι τους βοηθούν. Και δεν είναι τυχαία που τους βοηθούν, είναι βάσει σχεδίου. Ενός σχέδιο προετοιμασμένο εδώ και χρόνια, για να καταστρέψει εντελώς την Ευρώπη. Αλλά σκέφτομαι ότι τυχαία αυτό το σχέδιο βοηθάει και κάποια χώρα, την «Επιτήδειο Ουδέτερο», που είναι φυσικά η Τουρκία. Το πως βοηθάει τον αιώνιο εχθρό μας θα το δούμε στο τέλος.

Το άρθρο που ακολουθεί μεταφράστηκε από τα ιταλικά. Είχε αναρτηθεί στην σελίδα «Identita». Την μετάφραση και επιμέλεια έκανε ο Ελευθέριος Αναστασιάδης.

Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Με αυτό το άρθρο σκοπεύουμε να αποδείξουμε ότι δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ένας από τους βασικούς εμπνευστές της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ήταν επίσης ο άνθρωπος που σχεδίασε την προγραμματισμένη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα σκοτεινό πρόσωπο, του οποίου ο κόσμος αγνοεί την ύπαρξη, αλλά οι ισχυροί τον θεωρούν ως τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το όνομα του είναι Richard Coudenhove Kalegri ( με κάποιες ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων) και η μητέρα του η γιαπωνέζα Mitsu Aoyama.

Ο Kalergi έχοντας στενές επαφές με όλη την ευρωπαϊκή αριστοκρατία και τους Ευρωπαίους πολιτικούς, εξ αιτίας των διασυνδέσεων του αριστοκράτη-διπλωμάτη πατέρα του, κινούμενος στα παρασκήνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάφερε να προσελκύσει στα σχέδια του τους πιο σημαντικούς αρχηγούς κρατών, κάνοντας τους υποστηρικτές και συνεργάτες του στο «έργο της ευρωπαϊκής ενοποίησης».

Το 1922 ίδρυσε το κίνημα «Πανευρώπη» στη Βιέννη, που στόχευε στη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, βασισμένης σε μια ομοσπονδία των εθνών υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση αποτελούσε το πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Μεταξύ των πρώτων οπαδών του, συγκαταλέγονται οι Τ΄σζοι πολιτικοί Tomas Masaryk και Edvard Benes καθώς και ο τραπεζίτης Max Warburg, ο οποίος διέθεσε τα πρώτα 60,000 μάρκα. Ο Αυστριακός καγκελάριος Ignaz Seipel και ο επόμενος πρόεδρος της Αυστρίας Karl Renner ανέλαβαν στη συνέχεια υπεύθυνοι για την καθοδήγηση του κινήματος της «Πανευρώπης».

Αργότερα θα προσφέρουν την βοήθεια τους Γάλλοι πολιτικοί, όπως ο Leon Bloum, o Aristide Briand, ο Ιταλός πολιτικός Alcide De Gaspari κλπ.

Με την άνοδο του φασισμού στην Ευρώπη, το σχέδιο τίθεται υπό νάρκωση, και η «Πανευρωπαϊκή» κίνηση αναγκάζεται να διαλυθεί, αλλά μετά από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ο Kalergi, με την υποστήριξη του Winston Churchill, της ιουδαϊκής μασονικής στοάς Β’naiB’rith και σημαντικών εφημερίδων, όπως οι New York Times, καταφέρνει το σχέδιο του να γίνει αποδεκτό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην συνέχεια η CIA αναλαμβάνει την αποπεράτωση του σχεδίου της ενωμένης Ευρώπης.

Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus» ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιά Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.

Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και στη συνέχεια την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών και Ασιατών.

Ποια είναι όμως αυτή η ελίτ; Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ’ αυτού: « Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα, θα εξαφανιστούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική -νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγυπτίους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων.

Αν και κανένα σχολικό βιβλίο δεν μιλά για τον Kalergi, οι ιδέες του είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητα και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων. Αυτό δεν γίνεται για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξ αιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία.

Προς τιμήν του ιδρύθηκε το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove-Kalergi, με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια, οι Ευρωπαίοι οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού σχεδίου του. Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι η Angela Merkel και ο Herman Van Rompuy.

Η προτροπή σε γενοκτονία, αποτελεί επίσης την βάση των συνεχών εκκλήσεων των Ηνωμένων Εθνών, για να γίνουν δεκτά εκατομμύρια μεταναστών, έτσι ώστε να αντισταθμιστεί το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με μία έκθεση που δημοσιεύθηκε στις αρχές της νέας χιλιετίας, τον Ιανουάριο του 2000, στην αναφορά – Population Division – των Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη, με τίτλο:

«Μετανάστευση αντικατάστασης: Μία λύση για την μείωση και γήρανση του πληθυσμού» η Ευρώπη θα έχει ανάγκη ως το 2025 από 159.000,000 μετανάστες.

Αναρωτιέται κανείς, πώς θα ήταν δυνατό να γίνουν τόσο ακριβείς εκτιμήσεις για την μετανάστευση, αν δεν ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο. Είναι βέβαιο ότι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων θα μπορούσε εύκολα να αντιστραφεί μέσω των κατάλληλων μέτρων για την στήριξη των οικογενειών.

Είναι εξίσου σαφές, ότι δεν είναι με την συμβολή ξένων γονιδίων που θα προστατευθεί η γενετική κληρονομία της Ευρώπης, αλλά ότι με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η εξαφάνιση της. Ο μοναδικός σκοπός αυτών των μέτρων είναι να στρεβλώσει εντελώς έναν λαό, να τον μετατρέψει σε ένα σύνολο ατόμων χωρίς καμιά εθνική, ιστορική και πολιτισμική συνοχή.

Εν ολίγοις, οι θέσεις του σχεδίου Kalergi ήταν και εξακολουθούν να είναι, η βάση των επισήμων πολιτικών των κυβερνήσεων που αποσκοπούν στην γενοκτονία των λαών της Ευρώπης, μέσω της μαζικής μετανάστευσης. Ο G. Brock Chisholm, πρώην διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας λέει: «Αυτό που σε όλους τους τόπους οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν, είναι να τελούν μικτούς γάμους (μεταξύ διαφορετικών φυλών), και αυτό με σκοπό να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή σε ένα κόσμο που θα κατευθύνεται από μια κεντρική αρχή»

Συμπεράσματα:

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, το σχέδιο του kalergi φαίνεται να υλοποιείται πλήρως. Είμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματική τριτοκοσμοποίηση της Ευρώπης. Η μάστιγα της επιμιξίας παράγει κάθε χρόνο χιλιάδες νέα άτομα μιγάδες «τα παιδιά του Kalergi». Υπό την διπλή πίεση παραπληροφόρησης και την ανθρωπιστική αποβλάκωση που καλλιεργείται από τα μέσα μαζικής πληροφόρησης, διδάσκεται στους Ευρωπαίους να απαρνηθούν την καταγωγή τους, να απαρνηθούν την εθνική τους ταυτότητα.

Οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να απαρνηθούμε την ταυτότητα μας, είναι μια προοδευτική και ανθρωπιστική πράξη, ότι ο «ρατσισμός» είναι λάθος, αλλά μόνο και μόνο επειδή θέλουν να μας κάνουν όλους τυφλούς καταναλωτές.

Είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο σε αυτούς τους καιρούς να αντιδράσουμε στα ψέματα του συστήματος, να αφυπνιστεί το πνεύμα της εξέγερσης στους Ευρωπαίους. Θα πρέπει να τεθεί μπροστά στα μάτια όλων το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένταξη, ισοδυναμεί με γενοκτονία. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, η εναλλακτική λύση είναι η εθνική αυτοκτονία.

Σας προβλημάτισα; Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό. Μόνο το ΕΛΑΜ αντιλήφθηκε από την αρχή και πήρε σωστή θέση έναντι των παράνομων ή όχι μεταναστών. Κάποιοι όπως το κομμουνιστικό ΑΚΕΛ διέδιδαν ότι το ΕΛΑΜ είναι ρατσιστικό κόμμα, και αυτοί ήθελα να φέρουν την πολυ-πολιτισμικότητα στην μικρή μας Κύπρο. Και έφεραν το χάος. Θα έχουμε πολυ – πολιτισμικότητα με το να γεμίσουμε Πακιστανούς και άλλους Ασιάτες ή Αφρικανούς ξυπόλητους, νηστικούς και κλέφτες; Όλοι ξεχνούν το διάγγελμα του Πρωθυπουργού του Πακιστάν Ζία ΑΛ Χακ το 1974, πριν την δεύτερη εισβολή, που έθετε τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του στην διάθεση της Τουρκίας και του Ετζεβίτ. Ακόμα και σήμερα ο πιο πιστός σύμμαχος της Τουρκίας είναι το Πακιστάν, και αργά ή γρήγορα θα της δώσει τα πυρηνικά μυστικά για να παράξει πυρηνικά όπλα η Τουρκία, παρά τις αυστηρές απαγορεύσεις των Αμερικανών να της τα δώσουν.

Αλλά ποιος φέρνει τους Πακιστανούς και άλλους μετανάστες στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα, που τυγχάνει να είναι σχεδόν όλοι μουσουλμάνοι; Φυσικά η Τουρκία , για δικούς της σκοπούς χωρίς να γνωρίζει ίσως και το σχέδιο Kalergi. Η Τουρκία θέλει να γεμίσει την Κύπρο μουσουλμάνους για να αλλάξει το πληθυσμιακό ισοζύγιο, αλλά και σε περίπτωση που υπάρξουν εχθροπραξίες να υπάρχει μια πέμπτη φάλαγγά μέσα στους Ελληνοκύπριους η οποία θα δράσει στην μεριά μας σύμφωνα με τις οδηγίες που θα της δώσει ο τουρκικός στρατός. Πολλοί μετανάστες παραδέχονται φανερά ότι λαμβάνουν στρατιωτική εκπαίδευση στα κατεχόμενα από Τούρκους αξιωματικούς. Δεν είναι κρυφό πλέον.

Διερωτάται κάποιος τι κάνουμε σε αυτόν τον τόπο, πως ανεχόμαστε καταστάσεις, που είναι το κράτος; Το θέμα των μεταναστών έχει ξεφύγει από τον έλεγχο του κράτους το οποίο κοιτάζει το πρόβλημα χωρίς να αντιδρά. Παρακολουθήστε ένα βράδυ τις ειδήσεις για το θέμα και θα αντιληφθείτε του λόγου το αληθές…

Αινείας – elamcy