Για δέστε ρε που έχουν και οι αριστεροί «μαύρα ταμεία»… Άγρια επίθεση Κασσελακη σε Τσίπρα…

Η διάσκεψη του ιδρυματος Τσίπρα όπου έδωσαν το παρών πρώην και νυν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του ΠΑΣΟΚ (με τον Γιώργο Παπανδρέου) να ξεχωρίζει, αλλά και διεθνείς προσωπικότητες, φαίνεται πως προκάλεσε… αμηχανία στον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη. Κι αυτό διότι αποδείχθηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας -αν και αποχώρησε από το τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ- ουδέποτε αποχώρησε από την πολιτική σκηνή της χώρας.
Είναι χαρακτηριστικό πως λίγα 24ωρα μετά τη Διάσκεψη, ο Στέφανος Κασσελάκης άρχισε τις καρατομήσεις (με το πρόσχημα ότι βάζει τέλος στις αργομισθίες) ενώ διέρρευσε ότι ετοιμάζει και το δικό του Ίδρυμα, που θα εδρεύει στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη. Κι έπειτα από όλα αυτά, σαν κερασάκι στην τούρτα, ήρθε η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη, όπου εξαπέλυσε -έμμεση- επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εκτοξεύοντας σαφείς αιχμές για «μαύρο χρήμα». Ειδικότερα, ο κ. Κασσελάκης επισημαίνει -μεταξύ άλλων- ότι «παρέλαβα ένα χάος» στα οικονομικά του κόμματος, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε «κυκλοφορεί απίστευτο μαύρο χρήμα στα κόμματα στη χώρα μας. Μου λένε πολλοί: “πάρε κι εσύ, δεν βγαίνει αλλιώς. Έτσι είναι η Ελλάδα”. Λοιπόν – Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα. Δεν θα έχει άγνωστες πηγές χρηματοδότησης».
Η σκυτάλη πέρασε στον Ευάγγελο Αποστολάκη, από τους πιο στενούς συνεργάτες του κ. Κασσελάκη, ο οποίος… επιβεβαίωσε τα περί «μαύρου χρήματος». Ειδικότερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά», ο κ. Αποστολάκης δέχτηκε ερώτηση για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε «μαύρα» κατά το παρελθόν, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε λέγοντας: «Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα;».
Επί του παρόντος, πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας δεν προτίθεται να απαντήσει στους ισχυρισμούς του Στέφανου Κασσελάκη, αρνούμενος να ρίξει νερό στο μύλο της εσωστρέφειας, αλλά και να μπει σε μια διαδικασία, ανταλλαγής δηλώσεων και ανακοινώσεων.

Στο μεταξύ, στο μέτωπο έχουν κατέβει ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη, απαντώντας στον βουλευτή Χανίων για όσα τον κατηγόρησε χθες, στηρίζοντας τα όσα ανέφερε ο Νίκος Μωραΐτης.