ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ

Πρώτο το newsbreak.gr τόλμησε και αποκάλυψε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, που μάλιστα έχει και εθνικές διαστάσεις. Προκαλεί θλίψη όμως το ότι η αντιπολίτευση δεν τολμά να αναφερθεί σε αυτό το σκάνδαλο που θα έπρεπε να οδηγήσει σε ειδικά δικαστήρια, αλλά αναφέρεται γενικά κι αόριστα σε κακό διαχείριση των πόρων του ταμείου.

Πρόκειται φυσικά για τη χρηματοδότηση με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ εταιρείας τουρκικών συμφερόντων που μάλιστα, εξοπλίζει τον τουρκικό στρατό. Δηλαδή τους αυριανούς δολοφόνους των Ελλήνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση Μητσοτάκη αποκτά διαστάσεις εθνικής μειοδοσίας. Ουσιαστικά, ένας Έλληνας πρωθυπουργός χρηματοδοτεί την έρευνα και την ανάπτυξη όπλων που θα στραφούν κατά των Ελλήνων, υπό την απόλυτη σιωπή της αντιπολίτευσης…

Το κερασάκι; Ο Τούρκος ιδιοκτήτης της εταιρείας, είναι προσωπικός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Διαβάστε:

Το μη επανδρωμένο ρομποτικό συγκρότημα ALPAR της OTOKAR παρουσιάστηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας. Πρόκειται φυσικά για την εταιρεία η οποία χρηματοδοτήθηκε με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το ελληνικό ταμείο ανάκαμψης!

Σε μία από τις πλέον σκανδαλώδεις υποθέσεις όλων των εποχών εξελίχτηκε η χρηματοδότηση εταιρείας συμφερόντων του Τούρκου μεγιστάνα Ραχμί Κοτς, από το Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ.

Πώς όμως φτάσαμε μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης να ενισχύεται η επένδυση στην Ελλάδα ενός Τούρκου επενδυτή και μάλιστα με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου και δανειακά κεφάλαια από ελληνικές τράπεζες;

Το κουβάρι της ιστορίας στην οποία έχει ενεργό συμμετοχή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φαίνεται πως άρχισε να ξετυλίγεται την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, όταν έγραφε ο «Βηματοδότης»: «Ο μυστηριώδης κύριος με το καπελάκι (τύπου Παναμά), με μπλε (παρά την ηλικία του –είναι 83 ετών) γυαλιά με καθρέφτες, με καλοκαιρινό λινό γαλάζιο σακάκι και με πορτοκαλί ασορτί ποσέ και γραβάτα που έφθασε το πρωί της Τετάρτης στη Βουλή με ένα θηριώδες τζιπ (και ένα δεύτερο συνοδευτικό) δεν ήταν άλλος από τον πλουσιότερο τούρκο επιχειρηματία. Πήγε στη Βουλή για να συναντήσει έναν και μόνον πολιτικό. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τον περίμενε στο πολιτικό του γραφείο στη Βουλή, λίγο προτού αναχωρήσει για τη σύνοδο του ΕΛΚ στο Μόναχο, όπου θα συναντούσε και τη Μέρκελ. Ο Ραχμί Κοτς, ο οποίος διευθύνει τον όμιλο Koc Group (συμπεριλαμβάνεται στο κλαμπ των 50 πιο ισχυρών του πλανήτη), με περιουσία ύψους 10 δισ. δολαρίων, είδε τον κ. Μητσοτάκη, αλλά τι συζητήθηκε ανάμεσά τους δεν γνωστοποιήθηκε…».

Από τότε περάσαμε διάφορα στάδια, πάντα με την ενεργό συμμετοχή Μητσοτάκη και το μόνο σίγουρο είναι ότι η AVIS του Κοτς, με το 60% που διαθέτει, πήρε από το Ταμείο Ανάπτυξης και τράπεζες 200 εκ ευρώ!