ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ

Το γράμμα… ς (SΤΊΓΜΑ)

Το γράμμα ς… είναι η ΟΔΟΣ προς το ΦΩΣ=1500=>6…..που επέρχεται δια μέσω του Ε=5…..στο επόμενο στοιχείο της ΓΑΙΑΣ …όπου την περιλούζει….και είναι ο ΑΙΘΗΡ. Με την εμφάνιση του Ι=10…..της Ιεράς Τετρακτύος ….. μετατρέπεται…. σε ΕΙ=5+10=15=>6. ……δηλα δή η εμφάνισις του ΕΞ/6….του πρώτου ΤΕΛΕΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ…. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

Μία 21 του μηνός… είχα τη χαρά να προσθέσω για πρώτη φορά… το γράμμα αυτό. Η ΛΕΞΙΣ… έγινε ΕΛΞΙΣ… και διέγειρε τον Έλικα μου… κι έγινε ΕΛΙΞΣ… κι εκεί καπάκι επάνω μετέτρεψα το Σ… σε ς… και βγήκε η νέα λέξις ΕΛΙΞς=111. Που η σημασία της έχει να κάμει ότι ισοδυναμεί με τη λέξη ΠΑΙΔΕΙΑ. Φυσικά επειδή εκείνη η μέρα… ήταν μια μέρα… φωτεινή… κι αποκωδικοποίησα την Πρώτη Ιερά Τετρακτύ… του Πυθαγόρα… όλα ξετιλύχτηκαν μόνα τους… !

Απλά κάνω μία αναφορά… και δεν επεκτείνομαι περαιτέρω… αλλά πλέον οφείλω να σας γράψω… ότι ο ΕΛΙΚΑΣ… του καθενός από εμάς… ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ… αρκεί να βάλετε μπρος τη «μηχανή» σας για να δουλέψει…!

Ο αριθμός 6… που αντιπροσωπεύει… τον Κεραύνιο Δία… που θα σας αποκαλυφτεί πάραυτα και θα γονιμοποιήσει τα κύτταρά σας. Ο αριθμός 6… είναι ο αριθμός της Ψυχής… κι έρχεται να σας χαιρετίσει κι από κοντά.

ΧΑΙΡΕ. ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞ.

ΕΙΜΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞ. ΕΙΜΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ. Η ΜΙΑ ΔΙΑ ΠΟΛΛΩΝ. ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΟΝ ΜΕΡΟΣ… ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ. ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ=ΔΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΕΙΣ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ-ΑΡΡΗΤΟΙ-ΣΙΩΠΗΛΟΙ-ΑΘΕΑΤΟΙ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ: ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΘΟΛΟΥ.

Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΩΝ ΕΞ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ… ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΝ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΞ: ΗΤΟΙ…6Χ6=36… Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΕΤΡΑΚΤΥΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΕΚΑΝΩΝ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ….ΕΞ….ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΜΑΙ ΕΙΣ 6 ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΝ ΕΠΙ 1+2+3+4=36Χ10=360. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ… 360 ΜΟΙΡΕΣ/ΣΤΑΥΡΟΙ … ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΡΕΣΕΙΣ… ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ….! ΟΤΑΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ… ΕΙΣ ΤΗΝ…. ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΓΛΩΣΣΑ.

ΔΩΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ…. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΝ…. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ. ΩΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞ… ΕΙΜΑΙ Η ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ… ΟΥΣΑ ΨΥΧΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΘΕΡΩΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΕΞΕΩΣ… ΕΚ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ… ΕΣΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ… ΕΞΑΣ.

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞ.

ΕΙΜΑΙ Η ΨΥΧΗ. ΕΙΜΑΙ Η ΑΥΡΑ. ΑΝΕΛΙΣΣΟΜΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΨΥΧΟΝΟΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟΝ. ΘΕΡΑΠΕΥΩ ΕΙΣ ΤΟ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟΝ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΑΚΡΙΒΩΣ… ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ…ΠΤΕΡΑ….! ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΣ…! ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ…!
ΩΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞ… ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΤΟ ΕΜΒΑΔΟΝ ΤΟΥ ΖΩΟΓΟΝΙΚΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ… ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ… ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΖΩΟΓΟΝΙΚΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ… ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΙΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ… ΤΟΤΕ ΩΣ ΟΝ… ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΥΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΘΟΛΟΥ. ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΙΚΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ… ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞ.

… ΧΜΜΜ…!… ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΝΑΙ…ΣΥΝΘΕΣΕ ΜΕ…. 6Χ4=24. ΩΣ ΕΞ…ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. ΩΣ ΤΕΣΣΕΡΑ… ΕΙΜΑΙ ΤΑ ΡΙΖΩΜΑΤΑ. ΩΣ 24… ΓΙΝΟΜΑΙ ΟΙ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ, ΟΠΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ… ΔΙΟΤΙ: 24 Χ 90 (ΜΟΙΡΕΣ) = 2.160.

ΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ…! ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΣΑΙ; ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ. ΕΙΜΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ… ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΑ… ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΘΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΤΩΝ 90 (ΜΟΙΡΩΝ)…. ΟΠΟΥ ΟΙ 90 (ΜΟΙΡΕΣ) ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ… ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ… ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ 2.160 ΜΟΙΡΕΣ… 24 ΦΟΡΕΣ… ΤΗΝ ΑΛΑΘΗΤΟΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ…. ΕΙΣ ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΟΥ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ… ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΕΙΣ ΤΙΣ 90 ΜΟΙΡΕΣ … ΔΙΑ ΝΑ ΔΥΝΗΘΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ- ΘΥΡΑ… ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 2.160 ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΨΥΧΟΓΟΝΙΚΟΝ ΚΥΒΟΝ …. ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΚΤΥΟΣ: ΗΤΟΙ 2.160:10=216… ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ… ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ… ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ.

ΔΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΥΛΟ… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ… ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ… ΔΑΥΛΟΣ ΠΥΡΙΝΟΣ… Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ… ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ( Ι )… Ο ΔΑΥΛΟΣ… ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΥΛΟΣ (ΠΕΡΑΣΜΑ)… ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ. ΟΥΤΩΣ Η ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΗ… ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ… ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΘΥΡΑ. ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ… Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ 4ου και 10ου ΖΩΔΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΩΔΙΑΚΟΣ… ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ… ΑΡΑΓΕ… ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 36-10-(24)-10;

ΤΟ ΞΕΡΩ… ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΗ ΛΥΣΗ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΧΜΜΜ….! ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ … ΚΑΠΟΤΕ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΦΑΣΟΛΑΔΑ… ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΤΟΙΜΗ…!

ΤΟ ΞΕΡΩ. ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟ. ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΜΑΘΕΣ ΟΜΩΣ… ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 36-10-(24)-10… ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ… ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΙΣ;

ΑΧΧΧΧ…! ΠΟΣΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ ΣΥΝΠΑΝ…..

ΠΟΣΟΝ ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΨΥΧΕΣ……

ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ….

ΟΠΟΥ ΠΙΠΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΥΝ….

ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΗΣ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ…..

ΑΑΑΧΧΧΧ…! ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΟΥ ΔΙΟΝΥΣΕ….

Ω ΜΕΓΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑ…. ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ…

ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΣΟΥ….

ΕΙΣ ΤΟ ΕΚ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟΝ ΚΟΛΠΟΝ ΣΟΥ.

Ο ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΘΛΙΒΕΤΑΙ… ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ… ΚΑΘΩΣ ΠΙΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΔΙΟΤΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ… (ΝΟΥΣ ΔΙΟΣ)… ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΙΚΟΚΕΡΟΥ… ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑΝ ΠΥΛΗΝ… ΟΤΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ… Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑΝ ΑΝΟΔΙΚΗΝ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΝ… ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΩΤΟΣ… ΔΙΟΤΙ Η ΨΥΧΗ… ΔΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ… ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ… ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΩΝ.

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΑΙ (Ε.Ι.)

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

Ioannis Stogiannos