Στην υπόθεση εμπλέκεται και η ΝΔ κεντρικά, αφού μεσάζοντας ήταν ο γραμματέας Αποδήμων Νίκος Θεοδωρόπουλος.

Γιατί έμεινε εκτός κάδρου η Κεραμέως

Όμως, αυτό που δεν λέγεται δημοσίως είναι ότι σε όλη αυτή την ιστορία εμπλέκεται και η ίδια η Νίκη Κεραμέως καθώς πληροφορίες την φέρνουν να είχε πολύ καλές σχέσεις με την Α. Ασημακοπούλου, η δεύτερη την είχε βοηθήσει στις εθνικές εκλογές και χρησιμοποιούσαν το ίδιο πολιτικό γραφείο… 
Όλα αυτά, όπως μαθαίνουμε, τέθηκαν στην έρευνα που έκαναν οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού σε συνεργασία με τα επιτελικά στελέχη της ΝΔ που βρήκαν άλλωστε και τους υπαίτιους. 
Όμως, ο Πρωθυπουργός θέλησε να προστατέψει την κ. Κεραμέως καθώς είναι μία πρωτοκλασάτη υπουργός με έργο και αυτό θα ήταν μεγάλο χτύπημα για τη παράταξη. 
Όμως, αυτό που αποσιωπούν κάποιοι είναι ότι και άλλοι ευρωβουλευτές έχουν προχωρήσει στην ίδια μέθοδο με την Α.Μ Ασημακοπούλου ενώ διαχρονικάτο υπουργείο Εσωτερικών ήταν διάτρητο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των ψηφοφόρων και στις εθνικές εκλογές.

Το πρόβλημα στο δεξιό κοινό 

Όμως, το πρόβλημα που έχει η ΝΔ τώρα που δεν βάζει στα ψηφοδέλτια της είναι μεγάλο καθώς η αλήθεια να λέγεται η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλουήταν στέλεχος που είχε αναφορές στο δεξιό κοινό και σε φιλοβασιλικούς. Δεν την έλεγαν τυχαία ο θηλυκός Άδωνις και επειδή προέρχεται από το σαμαρικό μπλοκ έχει καλές σχέσεις με τη δεξιά πτέρυγα της ΝΔ ασχέτως αν κάποιοι τώρα θέλουν να «τιμωρήσουν» τη ΝΔ και να ψηφίσουν άλλο κόμμα.
Η αναζήτηση μεγάλου δεξιού παίχτη είναι διαρκής για τη ΝΔ, το κόμμα νοσεί σε μεγάλες πόλεις της Μακεδονίας και φαίνεται ότι η διαρροή σε αυτές τις εκλογές θα είναι μεγάλη προς τα δεξιά κόμματα, όπως η Ελληνική Λύση και η ΝΙΚΗ όπου παρουσιάζονται ακόμα και στην 3άδα σε μετρήσεις κοινού στην Βόρεια Ελλάδα.
Οπότε το Mισέλ Gate δημιουργεί και την εικόνα ότι η Πολιτεία είναι έρμαιο κομματικών συμφερόντων αλλά και πρόβλημα στην εισδοχή της ΝΔ στο δεξιό κοινό. 

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr