Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την Μεγάλη Βρετανία μέσω μηνυμάτων Whatsapp που στάλθηκαν μεταξύ των Υπουργών της εν μέσω της πανδημίας, η εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου Daily Telegraph, ζητά τη σύλληψη του Υπουργού Υγείας του Covid Lockdown, Matt Hancock

Η Daily Telegraph δημοσίευσε έναν τίτλο αυτή την εβδομάδα καλώντας τη σύλληψη του ντροπιασμένου πρώην υπουργού Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου Ματ Χάνκοκ.

«Ο Ματ Χάνκοκ θα πρέπει να συλληφθεί για εσκεμμένη ανάρμοστη συμπεριφορά σε δημόσια αξιώματα», έγραψε η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη την πρόσφατη διαρροή περισσότερων από 100.000 προσωπικών μηνυμάτων WhatsApp που αποκαλύπτουν τις συζητήσεις της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για τον Covid.

Το InfoWars αναφέρει: Η συγγραφέας του άρθρου, Άλισον Πίρσον, έγραψε στο Twitter την Τετάρτη, «Ακόμη και στο απόγειο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η κυβέρνηση δεν χρησιμοποίησε ποτέ προπαγάνδα για να φοβίσει τον λαό της. Αυτή η παρτίδα έγινε. Παιδιά αυτοκτόνησαν, η ψυχική υγεία κατέρρευσε. Ασυγχώρητος. Ο Ματ Χάνκοκ θα πρέπει να συλληφθεί για εσκεμμένη ανάρμοστη συμπεριφορά στο γραφείο».

Even at the height of WW2, Government never used propaganda to frighten its own people.
This lot did.
Kids killed themselves, mental health collapsed.
Unforgivable.
Matt Hancock should be arrested wilful misconduct in pub office https://t.co/Npg3nMEqcZ

— Allison Pearson (@AllisonPearson) March 8, 2023

Ο Pearson επέκρινε τον Hancock ότι είπε ψέματα ότι τα νοσοκομεία ξεχειλίζουν από ασθενείς για να «φοβίσει» το κοινό, να γονατίσει το NHS λόγω των lockdown και «χρησιμοποιώντας παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ως μοχλό».

Ο συγγραφέας εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι ο Χάνκοκ θα οδηγηθεί ενώπιον μιας Επίλεκτης Επιτροπής, προσθέτοντας: «Προσωπικά, θα ήθελα να τον δω στη φυλακή για το τεράστιο πλήγμα που έχει προκαλέσει».

Συνεχίζοντας, η Pearson είπε ότι γνωρίζει τις οικογένειες που διαμένουν σε σπίτια φροντίδας που σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τα μηνύματα WhatsApp σε επερχόμενες αγωγές εναντίον του διεφθαρμένου πρώην Υπουργού Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο ερευνητής και λέκτορας Δρ. Έλι Ντέιβιντ τόνισε με ακρίβεια τη σημασία του άρθρου της Telegraph σε μια ανάρτηση στο Twitter την Τρίτη, γράφοντας: «Σήμερα για πρώτη φορά ένα σημαντικό μέσο μαζικής ενημέρωσης (The Telegraph) σε μια δυτική χώρα (Ηνωμένο Βασίλειο) ζήτησε τη σύλληψη και τη δίωξη του υπουργός Υγείας (Ματ Χάνκοκ) για τα εγκλήματά του στον Covid. Το πρώτο ντόμινο έπεσε».

Today for the first time a major mainstream media (The Telegraph) in a Western country (UK) called for arrest and prosecution of health minister (Matt Hancock) for his Covid crimes.

The first domino has fallen. pic.twitter.com/fwCJ8p1EzM

— Dr. Eli David (@DrEliDavid) March 7, 2023

lumi-news.gr