.Με βάση όσα ανέφερε η ΕΡΤ, το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Αραφήνος, κοντά στην συμβολή της με την οδό Αρίωνος, με θύματα πέντε άτομα που επέβαιναν σε ένα μπλε Ford με γερμανικές πινακίδες και ένα που στεκόταν εκτός του, με τα έξι -συνολικά- θανάσιμα τραυματισμένα άτομα να φέρουν τραύματα από εννιάρι πιστόλι. Επιτόπου έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, ενώ στο σημείο έχει μεταβεί και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με διασώστες και γιατρό, που φέρεται να επιβεβαιώνουν πως οι άνθρωποι που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς έχουν χάσει τη ζωή τους.

Eικόνα από το σημείο του μακελειού:

SDV

Περαιτέρω πληροφορίες από την ΕΡΤ αναφέρουν πως από το σημείο φέρεται να διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση άλλο αυτοκίνητο, το οποίο και αναζητείται. Όλα τα θύματα φέρεται να είναι αλλοδαποί, ενώ με βάση τις μέχρι στιγμής ενδείξεις πρόκειται για ένα ακόμη «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Πληροφορίες αναφέρουν πως όλοι και οι έξι νεκροί είναι αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι έπεσαν θύματα ανταλλαγής πυροβολισμών πιθανότατα μεταξύ αντιμαχόμενων συμμοριών, που ενδεχομένως επέλεξαν τον συγκεκριμένο τρόπο για να λύσουν τις διαφορές τους. Οι δράστες φέρονται να είχαν στήσει ενέδρα στα θύματά τους, τα οποία «γάζωσαν» με τουλάχιστον 30 σφαίρες, με την Αστυνομία να αναζητά μια μοτοσικλέτα και δύο αυτοκίνητα, με τα οποία φέρονται να διέφυγαν από τον τόπο του εγκλήματος.