“Στρατεύματα ΝΑΤΟ/ΕΕ θα μας βοηθήσουν αλλά θα παραμείνουν για πάντα στην πόλη αυτή” δηλώνει ο ίδιος
Το απόλυτο χάος θα επικρατήσει στην πόλη του ελληνισμού την Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με Τούρκο καθηγητή, από το μεγάλο σεισμό που θα την ταρακουνήσει συθέμελα, σύμφωνα με υπολογισμούς ειδικών.

Αυτό είναι κάτι που έχουμε ξανακούσει αλλά ο Τούρκος καθηγητής Τσελάλ Σενγκόρ προχωρά την όλη υπόθεση παρακάτω μιλώντας σε εκπομπή:

“Μετακομίζω από την Κωνσταντινούπολη, αφού ο επικείμενος καταστροφικός σεισμός στην πόλη θα εξεγείρει τους μετανάστες που ζουν σε αυτήν εξέγερση, πλιάτσικο, λεηλασίες και βιασμούς. Όλοι θα έρθουν να βοηθήσουν, ειδικά Ε.Ε-ΝΑΤΟ αλλά δεν θα ξαναφύγουν, και αυτό θα κοστίσει στην διοικητική ανεξαρτησία της Κωνσταντινούπολης”.

Το επιμελητήριο Γεωλόγων Τουρκίας έχει προειδοποιήσει πρόσφατα για επικείμενους σεισμούς σε 24 πόλεις όπως Σμύρνη ,Κων/νούπλη αλλά και Χατάυ, Ικόνιο, Γερμανίκεια Φώκαια, Μπαλίκεσερ Αυδίνιο, Ερζερούμ, Κοτσάτ, Κοτσαέλι, Καισάρεια, Μούγκλα, Εσκίσεχηρ και Χάκαρι.

Αν επαληθευτούν όλα αυτά, τότε σίγουρα ο Τούρκος καθηγητής ξέρει τι λέει, και κυρίως τι πρέπει να αναμένουμε από έναν μεγάλο σεισμό που πιθανόν κτυπήσει την Κωνσταντινούπολη προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές και θύματα, με απότοκο εξέγερση και χάος.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα, ένα αμερικανικό τηλεοπτικό μεγάλο κανάλι δημοσίευσε έναν χάρτη της Τουρκίας χωρίς την Κωνσταντινούπολη στην επικράτεια της χώρας», προκαλώντας οργή στο καθεστώς Ερντογάν.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι Fox News έδειξε στον αέρα της εκπομπής του έναν χάρτη της Τουρκίας χωρίς να περιλαμβάνεται στην επικράτεια της χώρας η Κωνσταντινούπολη.

Η τουρκική εφημερίδα Sabah έσπευσε να γράψει για την εξωφρενική τρέλα των ξένων δημοσιογράφων, οι οποίοι κατηγορήθηκαν από τους Τούρκους για άλλη μία πολύ προκλητική συμπεριφορά κατά της Άγκυρας.

Η τουρκική κυβέρνηση απέρριψε το ενδεχόμενο να επρόκειτο για λάθος ή για ατύχημα, πράγμα που σημαίνει πως η Άγκυρα θεωρεί εσκεμμένη την αφαίρεση της Κωνσταντινούπολης από την τουρκική επικράτεια στον χάρτη που προβλήθηκε στον αέρα της αμερικανικής τηλεόρασης.

Προπαγάνδα ή όχι ο σεισμός στην Κωνσταντινούπολη είναι μία πρόβλεψη που έχει γίνει εδώ και χρόνια από ξένους και Τούρκους ειδικούς, και πολλοί τον αναμένουν το αμέσως επόμενο απροσδιόριστο διάστημα, λόγω του σεισμού στην ΝΑ Τουρκία.

Το αν όμως επαληθευτεί ο Τούρκος καθηγητής Τσελάλ Σενγκόρ σε όλα αυτά που προέβλεψε δεν το ξέρουμε, όπως δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει και η τουρκική κυβέρνηση σε αυτό το σενάριο