Οι κινηματογραφιστές Serena DC και Michael Mazzola έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που παρουσιάζουν περίεργες “μούμιες” στολισμένες με τρία δάχτυλα, προκαλώντας έρευνες για τη γνησιότητά τους και την πιθανή εξωγήινη προέλευσή τους.

Σε μια προσπάθεια να διαλύσουν τις αντιλήψεις περί απλών τουριστικών μπιχλιμπιδιών, το δίδυμο ισχυρίζεται ότι οι φιγούρες που αποκαλύφθηκαν διαθέτουν μια μοναδική δομή DNA, αμφισβητώντας προηγούμενες υποθέσεις.

Οι εικόνες, τις οποίες αποκάλυψε αρχικά η εφημερίδα The Sun, απεικονίζουν τις αινιγματικές φιγούρες που φέρονται να έχουν ανακαλυφθεί από ένα ορυχείο του Περού, με μία από αυτές να στέκεται σε ύψος 121 εκατοστών, αποτυπωμένη σε μια παραμορφωμένη στάση. Ένα άλλο δείγμα, που υψώνεται στα 270 εκατοστά, προσθέτει στην ίντριγκα.

Προγραμματισμένα για τις 12 Μαρτίου, η Σερένα και ο Μάικλ σκοπεύουν να αποκαλύψουν περαιτέρω στοιχεία κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Χόλιγουντ, με στόχο να αντικρούσουν τις κατηγορίες περί εξαπάτησης και να παράσχουν ουσιαστικές αποδείξεις για τα ευρήματά τους, που διαφέρουν από εκείνα που εξέτασαν οι ερευνητές στο Μεξικό και το Περού.

Η Serena τόνισε τον πρωτοποριακό χαρακτήρα των αποκαλύψεών τους, που διαφέρουν από προηγούμενες έρευνες για εξωγήινα φαινόμενα, υποδηλώνοντας βαθιές επιπτώσεις στην κατανόηση της ίδιας της ιστορίας της ανθρωπότητας.

katohika